Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Městské státní zastupitelství. Justiční palác.

Jihomoravské centrum PRO mezinárodní mobilitu je zaměřeno na podporu nadaných studentů a lidských zdrojů PRO vědu s působností v Jihomoravském kraji.

Útvar zajišťuje ochranu veřejného pořádku, přijímá oznámení od veřejnosti a provádí šetření k přestupkům a trestným činům spáchaným v místě jejich působnosti.

Profesní organizace pro výrobce a distributory krmiv, krmných doplňků a aditiv.

Poslanecká kancelář ČSSD-Česká strana sociálně demokratická.

Politická strana: -Česká strana sociálně demokratická.

Česká strana sociálně demokratická - okresní výkonný výbor Olomouc.

Okresní výkonný výbor Česká strana sociálně demokratická.

Česká strana sociální demokracie. Politická strana.

Česká strana sociálně demokratická. Sociální demokracie je nejstarší politickou stranou v České republice. Společnost stability a motivace Řešení krize se stalo hlavním tématem současné hospodářské politiky. Zatímco pravicová ideologie krizi jednou popírá a jindy považuje za přirozený „očistný“ proces, levice krizi chápe jako vážný ...

Okresní výkonný výbor Jablonec nad Nisou. Česká strana sociálně demokratická. ČSSD.

Česká strana sociálně-demokratická: -politická strana -Krajský výkonný výbor ČSSD Vysočina -Okresní výkonný výbor ČSSD Vysočina -Regionální poslanecká kancelář ČSSD.

Česká strana sociálně demokratická. Politická strana ČSSD. Úřední hodiny sekretariátu: Pondělí - 7:00 - 16:00 hod. Středa - 7:00 - 16:30 hod.

Česká strana sociálně demokratická. Politická strana.