Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Občanské sdružení: - obnova a záchrana církevních památek.

Podpora hospodářských, obchodních a kulturních styků mezi ČR a Marockým královstvím. Vyhledávání obchodních partnerů, obchodní informace (databáze, burza obchodních příležitostí), pomoc při organizaci obchodních cest a misí do Maroka.

Půjčovna - sportovní potřeby rafty, pádla, vesty Sdružení - umožňuje sportovní aktivity zrakově postiženým lidem.

Pobytový dům pro seniory a tělesně postižené. Nabízíme i odlehčovací pobyty. Rodinné prostředí s nabídkou 24-hodinového dohledu na klienta. Velmi klidné prostředí a velmi dobrá dostupnost lékařské péče.( 4km do Kroměříže ) V současné době ubytováváme pouze klientky.

Domov pro seniory Domov se zvláštním režimem Pobočka: Domov pro seniory - Rooseveltova 3, Opava - tel: 553 715 504 - email: dbo.rooseveltova@ddopava.cz.

Dětský folklorní taneční soubor Folklorní taneční soubor

Prostřednictvím portálu PeknyDen.cz napomáháme rodičům k aktivnímu trávení volného času s dětmi. Provozujeme také stránky AktivniMama.cz na podporu udržení profesní kondice žen v průběhu rodičovské dovolené.

Pořádání - volnočasové aktivity pro děti a mládež

Zprostředkování: -projekty pro pomoc potřebným: -sociální -tvorba tvořivých dílen.

Ochrana a uchovávání - památky z oblasti policejní a vojenské historie 20. století.

Zájmové sdružení pro děti a mládež. Pořádání táborů pro děti a mládež.

Zajištění prostoru pro výměnu informací a rovněž pro informování odborné, ale i široké veřejnosti o vybraných odborných aktivitách. Především o oblast přípravy a sterilizace zdravotnických prostředků a s tím souvisejících činností, zvláště ve zdravotnických zařízeních.