Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
- občanské sdružení dětí a mládeže poskytování pomoci - děti s epilepsií, alergiemi, cukrovkou, ortopedickými vadama, poúrazovými stavy, sklonem k obezitě - děti z Klokánků a dětských domovů - děti se zdravotním a sociálním postižením

Dětský denní stacionář, pro děti a mládež se zdravotním postižením od 2 do 26 let. Zaměřujeme se na kombinovaná postižení, poruchy autistického spektra, poruchy řeči .

Odhady v oblasti filatelie Filatelie - nákup - prodej - poradenství.

Zájmové sdružení pro děti a mládež se zaměření na táboření a turistiku.

Jsme organizace zajišťující našim členům a všem lidem, kteří o to projeví zájem, pomoc a poradenství v oblasti automobilové a s ní spojené problematiky.

Asociace učitelů dějepisu - profesní organizace učitelů dějepisu základních a středních škol. Úkolem organizace je spolupracovat s ministerstvem, s organizacemi, jejichž náplní je výuka dějepisu (popř. bádání v oblasti, vydávání publikací k tématu, organizování soutěží, kurzů apod.), poskytovat vyučujícím služby typu - předávání informací, šíření ...

Středisko volného času - kurzy a soutěže pro děti a mládež

Firemní marketing, školení obchodních dovedností, koučing, internetová reklama, tvorba a údržba webových stránek a eshopů, reklamní fotografie, obchodní činnost, zastupování umělců, copywrite, aj.