Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Teraristická společnostpořádání - setkání herpetologů a teraristů

Sdružení - podpora a rozvoj nekomerčních kulturních a občanských aktivit v České republice

Zajišťování správy geodetických základů České republiky.

Zájmové sdružení pro děti a mládež

Minikurzy, seznamovací kurzy, základní kurzy paraglidingu, tandemové lety, prodej vybavení, zájezdy za létáním, poradenská činnost, paragliding.

Občanské sdružení se zaměřením na parašutismus

Moravské zemské muzeum. Mezinárodní rada muzeí: -sekretariát Českého výboru. Práce pro podporu muzejí a galerií v České republice. Zvyšování kvality českého muzejnictví.

Ochrana zájmů spotřebitelů, podpora hospodářské soutěže v energetických odvětvích.

Autoškola: -řidičský průkaz skupiny M, A, B -referenční zkoušky řidičů z povolání. Vozidla ŠKODA. Autoklub Zlín: -pořadatel automobilové soutěže BARUM CZECH RALLYE ZLÍN.

Občanské sdružení - komplexní pomoc ženám - obětem domácího násilí.

Rozhodčí řízení ve věcech řízení majetkových sporů.

OPIM o.s. - Organizace na podporu integrace menšin Posláním OPIM o.s. je šířit povědomí o lidských právech a pomáhat českým občanům a menšinám žijících v ČR skrze vzdělávací a informační programy a společenské aktivity poznávat svá práva a umět se jich domoci. Nabízíme lidskoprávní školící kurzy na několika úrovních a integrační programy ...