Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
- nezisková organizace - asociace pro vysílání, elektronická media a sdělovací, obrazovou a zvukovou techniku

Nezisková organizace sdružující firmy a jednotlivce zabývající se managementem projektů.

Nezávislá nezisková vzdělávací a kulturní organizace (think-tank) založená ve formě občanského sdružení. Prodej: - knihy politologie, filozofie, dějin křesťanství, historie a kultury.

Středisko volného času. - výchovná, vzdělávací, zájmová, osvětová, táborová a tematická rekreační činnost pro děti, žáky a studenty, pedagogické pracovníky, popřípadě další osoby. -velký výběr kroužků pro děti (tělovýchova, estetika, pohybové kroužky, společenské vědy)

Tělocvičná jednota - aerobik - zumba - badminton - stolní tenis

HYPOREHABILITACE léčebné pedagogicko psychologické ježdění pro děti i dospělé - rekreační ježdění - pro zdravé i zdravotně oslabené - v sedle a na vozíku - na koni na oslících pro děti, dospělé i seniory jízda na oslících v sedle a ve vozíku pro zdravé i postižené děti

Občanské sdružení - rozvoj občanských ctností, filantropie, altruismu

Občanské sdružení - poskytnutí mladým, kteří neholdují zažitým volnočasovým aktivitám, jinou alternativu jejich vyžití

Seniorský dům Písek a.s. poskytuje dvě sociální služby podle zákona č. 108/2006 Sb., ve znění posledních předpisů. Jedná se o domov pro seniory a terénní pečovatelskou službu.

Poradenské centrum Ledovec: -poradenství -chráněné bydlení. Terapeutické centrum Ledovec: -denní stacionář -Ledce 1, tel.377958256 ledovec@ledovec.cz

Sdružení sokolských jednot. Organizování sportovních turnajů a závodů.

Občanské sdružení REPT vytváří produkční zázemí pro kulturní projekty a začínající umělce.