Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Služby: - hlídání dětí - úklidy domácností, žehlení - péče o seniory a domácí mazlíčky. Pořádání: - kurzy pro animátory volného času, teoretická a praktická výuka.

Církev adventistů sedmého dne. Sbor pořádá bohoslužby a duchovní setkání.

Moštárna V provozu od září do začátku listopadu -po, st, pá 13-18 - nad 200 kg možno i jiný termín Cena: 4, - Kč/kg jablek Jen drtíme a lisujeme surový mošt, láhve donést s sebou, odpad likvidujeme.

Nadace zdraví pro Moravu: -zlepšování péče o zdraví -propagace a reklama ekologicky zdravého způsobu života -propagace preventivní péče -pomoc seniorům, chronicky nemocným a tělesně postiženým.

Podpora činnosti oblastních svazů, organizace soutěží.

Městský úřad. Dašice leží v rovinaté krajině polabské nížiny při obou březích řeky Loučné asi 10 km východně od Pardubic.Dašice se dále mohou pochlubit několika zajímavými stavebními památkami, např. barokním kostelem Narození P. Marie, novorenesančním objektem vodního mlýna, třemi plastikami sv. Václava, sv. Barbory a sv. Norberta. Střed města, ...

Nejvyšší kontrolní úřad je nezávislý orgán, který vykonává kontrolu hospodaření se státním majetkem a plnění státního rozpočtu. Postavení, působnost, organizační strukturu a činnost upravuje zákon č. 166/1993 Sb. o Nejvyšším kontrolním úřadu, ve znění pozdějších předpisů

Státní ústav pro kontrolu léčiv, pobočka Brno.

Cílem občanského sdružení MELUZÍNEK je pomáhat nemocným dětem, postiženým dětem a dětem umístěným v dětských domovech.

Občanské sdružení nabízející pomoc lidem s těžkou vadou zraku nebo nevidomým.

Dětský pěvecký sbor. Liberecký dětský sbor ZUŠ Liberec.

Asistenční služby a likvidace pojistných událostí. Odtah vozidel, cestovní pojištění .

Společenství náboženských obcí v oblasti středních Čech.

Vydávání modelářského měsíčníku. Pořádání veletrhu: - modelářský - hobby.

Provoz chráněné díly a poskytování náhradního plnění. Čištění a úklid budov. Správa budov. Renovace veteránů.

Středisko Ratolest v Praze 10 je nestátní neziskovou organizací, která poskytuje služby dětem a mladým lidem s mentálním a kombinovaným postižením. Součástí střediska je: - denní stacionář - středisko rané péče - speciální škola pro žáky s kombinovaným postižením.