Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Konfederace prosazující naplňování zákona o protiprávnosti komunistického režimu.

Mateřské centrum. Rodinné centrum. Domov pro ženy a matky s dětmi v tísni. Dům na půl cesty.

Nevládní nezisková organizace, zabývající se pomocí azylantům a cizincům dlouhodobě žijícím na území ČR. Klientům poskytuje zdarma právní a sociální poradenství a podporuje komunitní aktivity.

ADAMUS s.r.o poskytuje pomoc pro seniory formou návštěvní služby v domácnostech 24 hodin denně 365 dnů v roce podle individuálních potřeb a přání.

Dům dětí a mládeže: -zájmová činnost - tanec, hudba, sport, příroda, společenské vědy, výuka jazyků, kreslení, malování, technika.

TEREZA - sdružení pro ekologickou výchovu patří mezi nevládní, neziskové organizace s celostátní působností. Programy pro školy, kroužky, semináře a poradenství. Ekologická výchova, výukové programy pro školy, školní ekologickoé projekty, zájmové kroužky, festivaly v Prokopském údolí, knihovna, videotéka.

Ochrana životů, zdraví a majetku obyvatel při požárech a poskytování účinné pomoci při mimořádných událostech. Hasičský záchranný sbor

Politická, nestranická a nezávislá organizace sdružující účastníky národního odboje za osvobození ve druhé světové válce.

Hnutí: -humanitární pomoci -charitativní pomoci. Charita. Služby: -pohlídání dětí ve věku od 3-10 let v době od 7-16 popř -18 hodin -v době nemoci -z jakéhokoliv důvodu. Prodej, e-shop: -šité výrobky -keramika -dřevěné výrobky -keramika.

Sociální služby: - domov pro osoby se zdravotním postižením, - chráněné bydlení, - denní stacionář.