Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Služby: - poskytování komplexních sociálních služeb - domácí zdravotní péče těžce zdravotně postiženým a starým lidem.

Náboženská společnost, farní úřad. Církev.

Náboženská společnost, farní úřad. Církev.

Sdružení pražských umělců pořádající výstavy v Čechách i zahraničí.

Náboženská společnost, farní úřad. Církev.

Náboženská společnost, farní úřad. Církev.

Naším posláním je vytvářet a nabízet prostor pro sociální a volnočasové aktivity zaměřené především na děti a mládež. Klub Klídek, který je určen neorganizované mládeži od 14ti let. A je otevřen Po - Čt od 15:00 do 20:00, Pá od 14:00 - 18:00 Dětský klub, který je určen neorganizovaným dětem ve věku 8-13let. Tento klub je otevřen každý ...

Zajišťování pečovatelských služeb o seniory, provoz domů s pečovatelskou službou, nabídka péče v domácnostech.

Posláním ústavu je v zájmu ochrany zdraví občanů: - zajistit, aby v ČR byla dostupná pouze farmaceuticky jakostní.

Domov sociálních služeb. Domov pro osoby se zdravotním postižením .

Služby: -finanční úřad -vyhledávání daňových subjektů -vyměřování daní -kontrola plnění daňových povinností -vybírání daní -vymáhání daní.

Posláním Asociace je, prostřednictvím sdružených tělovýchovných jednot, sportovních klubů nebo jiných sportovních organizací, v souladu se zákonem o podpoře sportu v České republice a Evropskou chartou sportu, vytvářet předpoklady pro úspěšné zabezpečení rozvoje sportu.