Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Okresní sdružení lékařů České lékařské komory.

Hnutí Pro život ČR je zaregistrovaný spolek usilující o záchranu životů nenarozených dětí a obnovu společenského i právního respektu k životu člověka od jeho početí do přirozené smrti.

Spolek: -šerm a život ve středověku. Služby: -šermířská vystoupení - rytířské turnaje, šermířské příběhy na různá témata, ukázky volného šermu, fireshow - kejkle s ohněm, fakýři a plyvači -celodenní programy pro městské slavnosti -vystupování na dětských táborech, zpestření podnikových večírků a rautů, pořádání bitev.

Obecní úřad. Úřední hodiny: Pondělí: 7:00 - 17:00 Středa: 7:00 - 17:00 Pátek: 7:00 - 13:00.

Obecní úřad. Obecní knihovna. Úřední dny: Út, Čt:17:00-19:00hod.

Obecní úřad. Matrika, účetní: Po:7-17hod.(polední přestávka 12.00-13.00) St:13-17hod. Pá:6:30-12hod. Starosta: St:15-17hod.

Obecní úřad Ženklava. Obec Ženklava (336 m. n. m.) se rozkládá v údolí podél potoka Sedlnice. Vesnice se táhne severojižním směrem po obou stranách silnice vedoucí ze Štramberka do Veřovic v délce více než tři kilometry. Údolí na severu vévodí památná hora Kotouč (něm. Ölberg, 539 m. n. m.), jižní strana je otevřena ve směru na Veřovice a ...

Město Bílina leží v Ústeckém kraji ve východní části Chomutovsko-teplické pánve v nadmořské výšce 207 m n. m., zhruba 90 km severozápadně od Prahy.

Dům s pečovatelskou službou. Cílová skupina: - osoby se zdravotním postižením - senioři.

Chráněná dílna. Provozovna: - Hrabyně 74767, Areál RÚ - tel.: 723711748 - e-mail: chranenadilna@volny.cz

Finanční úřad Brno-venkov. Finanční úřady jsou v české daňové správě územně-organizační jednotky prvního stupně. FÚ vykonávají správu daní, odvodů, záloh na tyto příjmy, spravují dotace, ukládají pokuty, vybírají a vymáhají odvody, poplatky, úhrady, pokuty a penále.

Velká Polom. Obec patří ve slezském regionu k nejstarším. Bohužel existuje málo pramenů, ze kterých lze vyčíst nejstarší fakta o životě našich předků. Před více jak 730 lety přišla hrozná bouře, prudká vichřice vylámala z kořenů staleté stromy a velkou část lesa vyvrátila. Okolní obyvatelé použili těchto klád ke stavbě svých příbytků a založili ...

Liga vozíčkářů je nezisková organizace se sídlem v Brně, aktivní po celé ČR. Hlavním posláním naší organizace je snaha o zařazování osob s postižením do většinové společnosti. Mezi služby které našim klientům poskytujeme patří: - osobní asistence - poradna - sociální rehabilitace - centrum denních služeb je určeno lidem se zdravotním ...

Petr Semrád provozuje chráněnou dílnu se zaměřením na šití roušek.

Dětský domov Telč je školské zařízení Kraje Vysočina jehož historie sahá až do roku 1945. Kapacita dětského domova je 24 dětí. Základem dětského domova jsou tři rodinné skupiny. V našem dětském domově jsou zpravidla děti od 3 let do 18 let, kdy končí ústavní výchova, dobrovolný pobyt umožňuje dětem dokončit přípravu na budoucí povolání ...