Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Služby: -úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových.

Probační a mediační služba České republiky pro okres Vyškov. Služby, vyřízení: -alternativní tresty -obecně prospěšné práce -zastavení trestního stíhání.

Asociace zaměstnavatelů zdravotně postižených. Sdružujeme podnikatele a zaměstnavatele, kteří zaměstnávají spolupracovníky se zdravotním postižením.

Poskytování sociálních služeb pro děti, mladistvé a dospělé se zdravotním postižením a celé jejich rodiny, zaměstnávání osob se zdravotním postižením.

Česká centrála cestovního ruchu – CzechTourism je státní příspěvkovou organizací Ministerstva pro místní rozvoj České republiky. Byla zřízena v roce 1993 za účelem propagace České republiky jako atraktivní turistické destinace na zahraničním a od roku 2003 také na domácím trhu. .

Dobrovolné sdružení zájmových kynologických organizací - chovatelských klubů, které se zabývají chovem a výcvikem psů a další zájmovou kynologickou činností.

Společnost Ledax Vysoké Mýto o.p.s. je provozovatelem Domova pro seniory Vysoké Mýto

Jsme nezisková organizace, sdružující právnické a fyzické osoby operující zejména na straně výroby v oborech textil a oděv. R Reprezentujeme a hájíme zájmy svých členů ve vztahu ke státním, nestátním i podnikatelským subjektům.

Zajištění kvalitního rozhodčího řízení: -rozhodčí řízení-arbitráž -plně kvalifikovaní rozhodci -certifikace managementu bezpečnosti informací dle ISO/IEC 27001:2005 -certifikace managementu jakosti dle ISO 9001:2000 -elektronická úřední deska -Rozhodčí řád a Poplatkový řád -organizace zajišťující technické, ekonomické a ...

Zlínský rybářský spolek: - zajištění výkonu Ichtiologického regulačního odlovu na VD Fryšták - zajištění rezervace a výdeje oprávnění k rybolovu na VD Fryšták - zajištění zarybnění, hospodaření, pořádku a kontroly IRO na VD Fryšták

Svaz zemědělských družstev. Ochrana zájmů českých zemědělců, zemědělských družstev a společností v ČR i v zahraničí