Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Svaz účetních. Nabídka školení a certifikace v oblasti účetnictví a daní.

Zprostředkovávání informací o členských firmách a zastupování jejich zájmů.

Náš čtyřletý spolek nabízí šermířské souboje, divadlení scénky okořené šermem pro děti i dospělé, mýticko-démonický program Vymýtání ďábla, fireshow či světelnou diodovou show na míru (5 - 45 minut!!), vystoupení břišních tanečnic, bohatý park dobových her a soutěží, dále připravujeme ukázky dobových a jiných tanců. Vedle tohoto poměrně pestrého ...

Sdružení rodičů a přátel dětí s mentálním postižením,Downovým syndromem. Pořádání,zajištění: -výlety,hypoterapie,plavání,karnevaly.

-specifická primární prevence - pro školy, školská zařízení - provoz NZDM - nízkoprahové zařízení pro děti a mládež.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Kynologický klub, svaz (psi, pes), pořadatel výstavy psů v Hradci Králové Kynologie cvičiště.

Léčebna dlouhodobě nemocných: Poskytování péče léčebné, ošetřovatelské, rehabilitační a gerontopsychiatrické u osob trpících déletrvajícími nemocemi a zejména nemocemi geriatrickými. LDN je lůžkovou základnou geriatrie, tj. oboru zabývajícího se starým nemocným člověkem, včetně testingu jeho duševní kapacity, stupně soběstačnosti a pomoci při ...

Činnost: - poskytovaní pobytové sociální služby dospělým ženám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení.

Kapucíni-mužský řeholní řád, pořádájící bohuslužby a náboženská setkání

Sdružení pro ekologickou výchovu Pořádá: - Ekologické dny Olomouc - Ekologické večery - Ekologická poradna - Ekologické výukové programy - Semináře pro učitele a studenty - Mimoškolní výchova.

Probační a mediační služba pro okres Třebíč.