Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Hlavním předmětem činnosti PGRLF, a.s. je subvencování části úroků z úvěrů a poskytování záruk na úvěry podnikatelských subjektů v oblasti zemědělství, lesnictví, vodního hospodářství a průmyslu zabývajícího se zpracováním produkce ze zemědělské výroby.

Důsledné a soustavné prosazování oprávněných zájmů členů v Potravinářské komoře ČR: usilovat o rovnoprávné podmínky členů PK ČR při vyhlašování podpůrných a dotačních programů, aktivně podporovat zájmy členů PK ČR (výrobců a dodavatelů) proti zneužívání tržní síly globalizovaných nadnárodních řetězců. Udržování systémové komunikace a ...

chráněná dílna NABÍZÍME: - dekorativní a ozdobné svíčky a svícny - dárkové předměty - pravá kolumbijská káva - čaje - konopná kosmetika SLUŽBY: - servis včetně zajištění výzdob firemních akcí, recepcí apod. - dárkové balení předmětů pro soukromé i firemní zákazníky, kusové i sériové

Občanské sdružení působící ve prospěch rodin s dětmi se zdravotním postižením. Denní stacionář Akord: - poskytování ambulantní služby dětem, mládeži a dospělým ve věku od 6 do 45 let. - našimi klienty jsou lidé s mentálním postižením a kombinovanými vadami, kteří v důsledku svého postižení potřebují pravidelnou podporu druhé osoby v ...

Nezisková organizace -na základě dobrovolnosti sdružuje organizace, firmy a osoby, které provozují, projektují, budují, nebo vyvíjejí zejména: - zimní stadiony - chladicí zařízení pro ZS - zařízení pro osvětlování, ozvučeni, vytápění a další doplňková zařízení pro ZS - stroje na úpravu ledových ploch - další zájemce o účast ve Sdružení.

Služby: -klub sdružující postižené občany s umělým vývodem / stomici.

Služby: -asociace školních sportovních klubů České republiky -regionální rada pro jihočeský region.

Ústav sociálních služeb: -pečovatelská služba -domov důchodců -rekondiční a regenerační služby.

Český červený kříž (ČČK*): -humanitární pomoc. Služby-kurzy: -zdravotník zotavovacích akcí -školení PP**pro autoškoly, školy apod. -letní rekondiční tábor v tuzemsku pro děti s ortopedickými vadami -letní rekondiční tábor v zahraniční pro děti s diagnózou astma bronchiale, atopický ekzém, alergie, psoriasis.

OHK Hodonín je nevládní neziskovou organizací sdružující všechny právnické a fyzické osoby, zapsané v jejich členských seznamech. Naším posláním je podpora podnikatelských aktivit, prosazování a ochrana zájmů, včetně zajišťování potřeb členské základny.