Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Víceúčelové nestátní a neziskové ambulantní zařízení prvního kontaktu pro lidi ohrožené drogou, s drogovými problémy a na droze závislé.

Zvláštní škola. Základní škola. Mateřská škola. Dětský domov - tel. 326 326 723. Přípravný stupeň základní školy speciální. Školní družina. Speciálně pedagogické centrum - tel. 326 726 053. Školní jídelna.

Služby: -domov pro seniory - odlehčovací služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením - pečovatelská služba.

Českomoravská myslivecká jednota. Okresní myslivecký spolek.

Katastrální úřad eviduje vlastnická a jiná práva v katastru nemovitostí České republiky.

Služby: -stavby a úpravy motocyklů -náhradní díly na motocykly -servis a opravy všech motocyklů, lakování a airbrush -výroba speciálních dílů a doplňků, blatníků plech -výroba kol, rámů a nádrží.

Českomoravská společnost chovatelů. Laboratoř pro rozbory mléka.

Vodácký klub: - jsme klub s dlouholetou tradicí - disponujeme kvalitním vodáckým i rekreačním zázemím - máme vlastní přístaviště - organizujeme sportovní akce pro děti i dospělé - závodíme na pramicích a raftech.

Naši členové jsou většinou vozíčkáři a staráme se o naše postižené spoluobčany: -prostředkování rehabilitace -půjčování kompenzačních pomůcek -pořádání sportovních turnajů -pokoušíme se zajišťovat bezbariérovost. Dále jsme aktivní v preventivní sféře, kde konáme preventivní přednášky na základních a středních školách a ve sféře ...

Dům s pečovatelskou službou. Domov důchodců. Poskytování sociálních služeb osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodů věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení.

Organizace má registrováno 6 druhů sociálních služeb, vymezených § 37 základní sociální a odborné poradenství, § 39 osobní asistence (terénní služba), § 40 pečovatelská služba, (terénní i ambulantní), § 46 denní stacionáře (ambulantní služba), § 49 domovy pro seniory a § 50 domovy se zvláštním režimem (pobytové sociální služby), zákona č.108/2006 ...

Krajský úřad: - oddělení krizového řízení - oddělení interního auditu - odbor informatiky, informatiky, vnitra a Krajský živnostenský úřad, ekonomický, -odbor investic -odbor regionálního rozvoje, odbor životního prostředí (vodní hospodářství, zemědělství aj.) -odbor školství odbor zdravotnictví -odbor sociálních ...