Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Dětský domov Kroměříž
Dětský domov Kroměříž je moderní domov rodinného, který má kapacitu 24 dětí, které bydlí v rodinných skupinách. Děti jsou pod dohledem stálých vychovatelů, kteří jsou pro ně tety a strejdové. Dětský domov Kroměříž se snaží vytvořit pro děti prostředí, které co nejvíce připomíná rodinný domov. Domov zajišťuje i společenské a kulturní akce.
Dětský domov Kroměříž
Město Kroměříž - vyhledávaný turistický cíl
Kroměříž, perla Zlínského kraje, leží na řece Moravě a je známá jako "Hanácké Athény" díky své bohaté historii a kulturnímu dědictví. Město s 29 tisíci obyvateli je vyhledávanou turistickou destinací, která nabízí památky zapsané na seznamu UNESCO – Arcibiskupský zámek, Květnou a Podzámeckou zahradu. Pro občany Kroměříž zajišťuje sportovní a ...
Město Kroměříž - vyhledávaný turistický cíl
Farní úřad církve československé husitské Církev, fara.

Hasičský záchranný sbor. Ohlašovna požáru.

České sdružení pro technická zařízení. Oblastní pobočka ČSTZ Pardubice.

Všeobecná veřejná správa. 377 195 118 Odbor dopravy a silničního hospodářství 377 195 153 vedoucí oddělení dopravy a správních agend 377 195 113 vedoucí oddělení silničního správního úřadu 377 195 660 vedoucí oddělení a údržby silnic 377 195 317 Odbor ekonomický 377 195 480 vedoucí oddělení finanční kontroly ...

Poskytování náhradního plnění: -papírové ručníky, toaletní papíry -utěrky, tekutá mýdla. Praní, mandlování a žehlení prádla. Šití na zakázku, pracovní oděvy.

Klub přátel Dětského domova v Pardubicích. Dětský domov.

Poskytování služeb zdravotně postiženým občanům.

Mateřské centrum: - denní setkávání matek a dětí - aktivity pro maminky - pořádání akcí (karnevaly, tábory) - předporodní příprava a cvičení pro těhotné - masáže a cvičení pro kojence - vzdělávání rodičů.

Vzdělávací a poradenské sdružení: - personální poradenství - individuální coaching managerů - outdoor training. Vzdělávací činnost: - řízení lidských zdrojů - strategický management - rozvoj zaměstnanců - obchodní dovednosti a marketing.

Víceúčelové nestátní a neziskové ambulantní zařízení prvního kontaktu pro lidi ohrožené drogou, s drogovými problémy a na droze závislé.

Zvláštní škola. Základní škola. Mateřská škola. Dětský domov - tel. 326 326 723. Přípravný stupeň základní školy speciální. Školní družina. Speciálně pedagogické centrum - tel. 326 726 053. Školní jídelna.

Služby: -domov pro seniory - odlehčovací služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením - pečovatelská služba.