Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Křesťanské sdružení mladých lidí, mladežnická organizace.

Církev Římskokatolická. - pořádání bohoslužeb - duchovních setkání

Zájmové sdružení působí v oblasti nerostných surovin. 4 profesní skupiny: -těžba kamene a štěrkopísku -ostatní těžba, geologická a projekční činnost, zkušebnictví -stroje a zařízení pro těžební průmysl -ostatní (školy, muzea a instituce obdobného charakteru). Zaměření na problematiku báňské legislativy a soulad těžebních prací s ochranou ...

Státní energetická inspekce. Energetika, plyn, teplo-právní konzultace. Telefony: -495217055 energetika -495217056 plyn -495217057 teplo -495217053 správní oddělení. Vyřizování stížností.

Okresní a krajská hygienická stanice. Problematika zdraví ohrožujícího pracovního prostředí. Okresní hygienická stanice: -kontrola potravin živočišného původu -provozovny stravovacích služeb -potraviny, po jejichž požití dojde k onemocnění či podezření na onemocnění. Měření: -stabilní zdroje hluku-prodejny, průmyslové ...

Dětský hospic, podpora rodin s nemocnými dětmi, podpora herní práce s dětmi v nemocnicích

Činnost: - pěstování, výsadba a ochrana původních jizerskohorských dřevin, - obnova krajiny, návrat mizejících krajinných prvků (aleje, meze, remízky, tůně…), - lesní školky

Domov důchodců. Domov pro seniory - celoroční pobyt. Poskytování pobytových služeb a sociální péče osobám, které mají sníženou soběstačnost, zejména z důvodu věku a zdravotního stavu, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby.

Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých. Denní centrum sociálních služeb pro občany se zrakovým postižením.

Nezisková organizace - výzkum, EVVO, péče o zeleň, ornitologie, ochrana přírody.

Služby: -mateřské centrum s pravidelným kulturním programem -klub dvojčat.

Služby: -kontaktní, poradenské služby pro uživatele drog. -terénní program pro uživatele drog. -sociální, poradenská služba pro sociálně vyloučené osoby. -preventivní programy.

Posláním občanského sdružení AISIS je především podpora změn vztahů a atmosféry ve školách.

Sbor dobrovolných hasičů. Hasičská zbrojnice SHD Plzeň-Koterov.

Dětský domov a Základní škola Vizovice tel. škola: 577 452 423

Škoda Rally Club: - občanské sdružení licencovaných závodníků, kteří jako předjezdci zajištují pořadatelům rally SAFETY činnost pomocí profesionálně vybavených vozidel. Ročně zajišťujeme 15-20 soutěží ME a MČR a záznamy z tratí předáváme pořadatelům soutěží.