Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Zemědělský svaz ČR. Územní organizace v Uh. Hradišti: -pořádání: -semináře -rekvalifikace -kurzy: -finance -marketing -podnikatelský plán.

Sdružení podnikatelů Okresní hospodářská komora, (OHK*).

Domov u fontány - Domov pro seniory, domov se zvl. režimem: - ubytování - zdravotní a ošetřovatelská péče - rehabilitace - sociální služby - kulturní akce - stravování.

Státní úřad pro jadernou bezpečnost je ústředním orgánem státní správy ČR pro oblast státního dozoru nad jadernou bezpečností. Působnost Úřadu je upravena zákonem Parlamentu ČR č. 287/1993 Sb., podle něhož úřad vykonává: - státní dozor nad jadernou bezpečností jaderných zařízení, nad zacházením s radioaktivními odpady z jaderných zařízení a ...

Provozujeme široké spektrum aktivit: -dětské oddíly a kluby pro mládež -sportovní, ekologické a turistické oddíly -kluby maminek, senior kluby -zájmové umělecké činnosti -poskytujeme informační služby -dětské tábory -tábory pro rodiče s dětmi. Informační centrum, Ve Vaňkovce 1, 602 00 Brno Tel., fax: +420 530 500 ...

Asociace technických sportů a činnosti. Radioamatéři.

Českomoravská myslivecká jednota okresní myslivecký spolek Brno-venkov. Služby: -myslivecké zkoušky -zkoušky z myslivosti (na lovecký lístek) -zkoušky pro myslivecké hospodáře.

Sdružení AMICITIA vzniklo jako neziskové zájmové seskupení osob, které baví poznávání různých kultur a zvyků, neznámých míst a nových lidí. Věnujeme se kulturně-osvětové činnosti, vytváření komunit a odstraňování bariér v myšlení lidí. Také nás těší aktivní účast na kulturních akcích, zaznamenávání získaných poznatků a sdílení ...

Všeobecné činnosti veřejné správy. Poskytování informační podpory volného pohybu pracovníků v zemích EU.

Moravský rybářský svaz - místní organizace.

ALV pokrývá celé spektrum aktivit, od návrhu (konstrukce), výzkumu a vývoje leteckých systémů a zařízení, přes sériovou výrobu až po údržbu a provoz, včetně marketingu a prodeje.