Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Vojenský geografický a hydrometeorologický úřad. Pěstování, výroba, pokusy, vývoj: - pokusné pěstování, vytváření fotodokumentace, experimentální izolace některých účinných látek z léčivých rostlin - experimentální výroba rostlinných preparátů (tinktury, masti) - sbírka léčivých rostlin - možnost výroby libovolné hypertextové publikace ...

Dům dětí. Zájmové kroužky: -tanec -elektro -cvičení aerobic -jazyky -keramika -rybářský kroužek -šachy -florbal -bojové umění -šipky -a další.

Taneční skupina RYTMUS Olomouc: - sdružování dětí a mladých lidí k výuce tanečních stylů dance show, disco dance a hip hop a jejich příprava na taneční soutěže.

Dům s pečovatelskou službou. Další provoz: Havlíčkova 71, tel: 326334938

Pečovatelská služba. Služby: -denní stacionář. -asistenční služba. -tísňová péče pro seniory.

Centrum sociální péče. Pobočka: - Opavská 26, Krnov - tel.:554616270.

• Moravská starorodová společnost, • high tech – Moravenses terra Moravia start-up podnik, • realizace projektů na klíč, • Vaše myšlenka, naše realizace, Vaše spokojenost.

1. AIP ČR je dobrovolné sdružení fyzických osob, delegovaných členy AIP ČR, kteří mají bydliště (sídlo) v České republice. Členem AIP ČR mohou být i zahraniční subjekty.

Dům dětí a mládeže, DDM*: -kurzy, keramika, tvořínek

Pečovatelská služba. Dům s pečovatelskou službou. Dům pro seniory (domov důchodců).

Centrum volného času, dům dětí a mládeže: -kurzy, kroužky -volnočasové aktivity pro děti, mládež a dospělé -výtvarka, keramika -sportovní kroužky (kalanetika, jóga, rehabilitace) -logopedická poradna -miniškolka, hlídání dětí v Klubíčku -hudební kroužky -doučování (matematika, český jazyk) -jazykové kurzy.

Služby: - půjčovna a šití dětských karnevalových kostýmů - šití kostýmů pro dětské taneční skupiny a balet - výroba atypických kostýmů - výroba loutek - zařizování dětských koutků - programy pro děti-narozeninové oslavy - zájmové kroužky pro děti v předškolním věku.