Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
AMPS ČR je první českou společností, která přináší medicínu proti stárnutí do naší republiky. První základy asociace byly položeny na podzim roku 2004 a zaregistrování na Ministerstvu vnitra proběhlo 30.5.2005. AMPS ČR úzce spolupracuje se světovou a evropskými asociacemi medicíny proti stárnutí. Hlavním cílem AMPS ČR je především ...

Okresní soud: - výkon soudnictví.

Místní organizace MRS Brno 3 hospodaří na svěřeném revíru Svitava 1. Mimo hospodaření věnujeme velkou pozornost i výchově mládeže v rámci kroužků. Pořádáme závody.

Poskytované služby: -informační služby pro rodiče dětí s handicapem -pořádání kulturních festivalů -zprostředkování účasti na táborech pro postižené děti u nás i v zahraničí.

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Hasičský sbor, hasiči. Služby: -vytváření podmínek k účinné ochraně života a zdraví občanů a majetku před požáry a při poskytování pomoci při živelních pohromách a událostech.

Nadace pro záchranu a obnovu Jizerských hor podporuje obnovu stabilních lesních ekosystémů a harmonické krajiny Jizerských hor a povzbuzuje účast občanů při uplatňování principů udržitelného života.

Denní středisko Armády spásy. Ubytovna: -Mlýnská 25, Brno, tel.:543212530.

Společnost Venkovský prostor o.p.s byla založena v listopadu 1999 přeměnou Nadace Venkovský prostor se záměrem podporovat oblast zemědělství a venkova svou projektovou činností. V průběhu času rozšířila společnost své aktivity také do oblasti sociální, kulturní a vzdělávací a v současné době se zaměřuje se na následující činnosti: - poradenská ...

Mezinárodní výchovné hnutí pro mládež a děti od 6 let organizuje schůzky, výpravy, akce a tábory. Zájmové sdružení pro děti a mládež.

Nadace EURONISA: -zlepšování života tělesně a mentálně postižené mládeže -pomoc starým,nemocným a opuštěným lidem -projekty v sociální,kulturní a vzdělávací oblasti -působnost zejména na území Euroregionu Nisa.

Cíl nadace : -nadace je zřízena za účelem zlepšení prostředí v dětských nemocnicích a léčebnách formou oprav a rekonstrukcí těchto objektů. Dosažení co nejrychlejšího léčebného výsledku a také zasloužení se o zlepšení psychického stavu malých pacientů, který má vliv na jejich úspěšnou rehabilitaci. Zkvalitnění vztahu ...

Domácí ošetřovatelská péče.

Domov důchodců. Domov pokojného stáří.

Občanské sdružení. Centrum pro maminky s dětmi. Pořádání volnočasových aktivit.