Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Hospic. Specializované charitativní zařízení pro těžce nemocné pacienty.

Komora slouží k podpoře podnikatelských aktivit, k prosazování a ochraně zájmů svých členů.

Pobočka. Mezinárodní kulturní, humanistická a filosofická asociace.

Pobočka. Nejvyšší kontrolní úřad. Vykonává kontrolu hospodaření se státním majetkem a plnění státního rozpočtu.

Samostatné dobrovolné občanské sdružení - podporuje činnost svých členů a vytváří podmínky pro uspokojování jejich zájmů, potřeb a požadavků.

Vědecký výzkum materiálů a procesů zemské kůry a jejich vlivy na okolní prostředí.

Pobočka - regionální centrum Ostrava. Vykonává státní správu a dozor při využívání jaderné energie a ionizujícího záření, v oblasti radiační ochrany a v oblasti jaderné, chemické a biologické ochrany.

Kontaktní centrum: -nízkoprahové ambulantní zařízení pro uživatele drog -hygienický servis -sociální (pomoc při vyřizování podpor aj.) -redukce škod - prevence nemocí, výměna injekčních stříkaček aj.

Energetická inspekce: - kontrola podnikání v energetických odvětvích.

Komunistická strana Čech a Moravy: -politická strana.

Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová. Okresní kancelář.

Oblastní česká stomatologická komora: - Litoměřice, Louny, Mělník.

Asociace soukromého zemědělství ČR je dobrovolnou stavovskou organizací soukromých zemědělců České republiky. Základním předmětem činnosti je obhajoba ekonomických, sociálních a odborných zájmů českých soukromých zemědělců jak v rámci ČR, tak i ve vztahu k zahraničí. Veškerá činnost Asociace vychází z důsledného respektování starých selských ...