Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Dětský domov Kroměříž
Dětský domov Kroměříž je moderní domov rodinného, který má kapacitu 24 dětí, které bydlí v rodinných skupinách. Děti jsou pod dohledem stálých vychovatelů, kteří jsou pro ně tety a strejdové. Dětský domov Kroměříž se snaží vytvořit pro děti prostředí, které co nejvíce připomíná rodinný domov. Domov zajišťuje i společenské a kulturní akce.
Dětský domov Kroměříž
Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Město Kroměříž - vyhledávaný turistický cíl
Kroměříž, perla Zlínského kraje, leží na řece Moravě a je známá jako "Hanácké Athény" díky své bohaté historii a kulturnímu dědictví. Město s 29 tisíci obyvateli je vyhledávanou turistickou destinací, která nabízí památky zapsané na seznamu UNESCO – Arcibiskupský zámek, Květnou a Podzámeckou zahradu. Pro občany Kroměříž zajišťuje sportovní a ...
Město Kroměříž - vyhledávaný turistický cíl
Spolková organizace brněnských sportovních klubů a tělovýchovných jednot.

Puncovní úřad: -státní správa v oblasti puncovnictví a zkoušení drahých kovů -puncovní kontrola zboží z drahých kovů -puncovní inspekce u výrobců a obchodníků s výrobky z drahých kovů -ověřování ryzosti výrobků -ověřování pravosti punců.

Centrum pro regionální rozvoj ČR (CRR ČR) je státní příspěvková organizace, založená Ministerstvem pro místní rozvoj.Od roku 1997 aktivně podporuje regionální politiku vlády ČR. Informace a služby jsou určeny jak odborníkům, zástupcům státní správy a samosprávy, tak i široké veřejnosti (malým a středním podnikům).

V zastupitelsví města Milovice. Česká strana sociálně demokratická

Pobočka. Nezisková organizace podporující ekonomické vzdělání mladých.

Středisko rané péče Tamtam Olomouc. Poradenství: - sociální - psychologické - pedagogické - sociální služby rané péče rodinám dětí se sluchovým a kombinovaným postižením od narození do 7 let věku na Moravě.

Pobočka. Krajský soud Olomouc.

Katastrální úřad. Další telefony: -ředitel:577574110 -zástupce ředitele:577574116 -vedoucí právního odd.:577574113 -vedoucí odd. dokumentace:577574117 -vedoucí odd. katastru:577574115 -577431292, 577431344, 577213545, 577226150.