Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Skautský svaz. Mezinárodní výchovné hnutí pro mládež a děti od 6 let organizuje schůzky, výpravy, akce a tábory.

Klub českých turistů Moravská Ostrava. Činnost: - turistické a cykloturistické akce - vytváříme a staráme se o údržbu značení turistických a cykloturistických tras v Moravskoslezském regionu.

Sdružení EPS ČR je národní organizace založená v roce 1998 s cílem: -podporovat a koordinovat společný vývoj aplikací EPS (pěnový nebo expandovaný polystyren dále jen EPS) -propagovat výrobky a aplikace z EPS -podílet se na tvorbě norem -kontrolovat kvalitu výrobků z EPS -poskytovat konzultace v oblasti výroby a použití výrobků a ...

Židovské obce v České republice (ŽO*) sdružují občany ČR i cizí státní občany, hlásící se k židovskému vyznání tradičního nebo konzervativního směru, národnosti nebo původu, kteří nejsou příslušníky jiných církví nebo náboženských společností a jsou příslušnými orgány ŽO přijati za členy ŽO.

Církevní a charitativní činnost. Centrum sociálních služeb Bohuslava Bureše Tel: 220 184 000 Fax: 220 184 029 Tusarova 60/1271 Praha 7

Národní institut pro integraci osob s omezenou schopností pohybu a orientace České republiky.

Organizace na podporu lidí s epilepsií a jejich blízkých, a to s celostátní působností a bez ohledu na věk a rozsah postižení. Poskytované služby: -poradenství -osvěta pro nemocné epilepsií a jejich rodinné příslušníky. KLUBY SPOLEČNOSTI „E“: Klub „E“ Praha Anna Derflová tel.: 723 159 325 Klub „E“ Brno Milada Davidová tel.: ...

Nabídka léčebné a sociální rehabilitace zdravotně postižených civilizačními chorobami.

Svaz účetních Olomouc Pořádání: - kurzy, semináře, školení na jednoduché a podvojné účetnictví. Pojištění profesní odpovědnosti účetních Prodej: - odborná literatura - účetní výkazy.

Farní charita. Poskytování zdravotních a sociálních služeb.

Sdružení na ochranu leasingu, úvěrů a dalších vybraných služeb poskytovaných spotřebitelům, podnikatelům a právnickým osobám se sídlem v Praze.

Svaz českých a moravských spotřebních družstev je zájmovým sdružením právnických osob - spotřebních a konzumních družstev, které reprezentuje doma i v zahraničí.

Občanské sdružení nabízí lidem s těžkou vadou zraku a nevidomým.