Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Dětský domov Kroměříž
Dětský domov Kroměříž je moderní domov rodinného, který má kapacitu 24 dětí, které bydlí v rodinných skupinách. Děti jsou pod dohledem stálých vychovatelů, kteří jsou pro ně tety a strejdové. Dětský domov Kroměříž se snaží vytvořit pro děti prostředí, které co nejvíce připomíná rodinný domov. Domov zajišťuje i společenské a kulturní akce.
Dětský domov Kroměříž
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
datum zániku: 31.12.2010 Finanční úřad č. 305.

datum zániku: 31.12.2010 Finanční úřad Brno I pobočka Brno-město. Finanční úřady jsou v české daňové správě územně-organizační jednotky prvního stupně. FÚ vykonávají správu daní, odvodů, záloh na tyto příjmy, spravují dotace, ukládají pokuty, vybírají a vymáhají odvody, poplatky, úhrady, pokuty a penále.

datum zániku: 31.12.2010 Finanční úřad. Služby: -správa daní, odvodů, záloh na tyto příjmy -správa dotací -ukládání pokut -výběr a vymáhání odvodů, poplatků, úhrady, pokuty a penále.

datum zániku: 31.12.2010 Služby: -finanční úřad.

datum zániku: 31.12.2010 Správa daní v části území okresu Jihlava. Finanční úřad Telč.

datum zániku: 31.12.2010 Finanční úřad. Správa daní v části území okresu Jihlava

datum zániku: 31.12.2010 Finanční úřad. -správa daní, odvodů, záloh na tyto příjmy -spravuje dotace, ukládá pokuty, vybírá a vymáhá odvody, poplatky, úhrady, pokuty a penále. Územní obvod finančního úřadu: -Bačkovice, Budkov, Chotěbudice, Jemnice, Jiratice, Kdousov, Lhotice, Kostníky, Mladoňovice, Oponešice, Pálovice, Police, Lovčovice, ...

datum zániku: 31.12.2010 Finanční úřad. Služby: -správa daní, odvodů, záloh na tyto příjmy -správa dotací, ukládání pokut -vybírání a vymáhání: -odvody, poplatky, úhrady, pokuty a penále.

datum zániku: 31.12.2010 Finanční úřad.

datum zániku: 31.12.2010 Finanční úřad.

datum zániku: 31.12.2010 Finanční ředitelství.

datum zániku: 30.11.2013 Krajský sněm klubů Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR kraje Vysočina.

datum zániku: 1.11.2013 Zajišťování charitativní pomoci pro zdravotně postižené, misijní činnost.

Autodoprava: - nákladní - vnitrostátní. Zakládání, údržba: - zahrady - parky - hřbitovy.

Výcvik psů a organizování záchranných akcí. Výroba kynologických potřeb.

Českomoravská komora odborových svazů. Dům odborových služeb (MSDU). Regionální právní poradenství 495523811 (pracovně-právní vztahy, vyřizování stížností). Nezávislý odborový svaz potravinářského průmyslu 495521153. Odborový svaz státních orgánů a organizací 495523267. Odborový svaz Stavba ČR** - oblastní ...

- pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, - poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy, - pomoc při zajištění chodu domácnosti, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - základní sociální poradenství.

patří pod firmu ALUCAST Tupesy SDRUŽENÍ PŘESNÉHO LITÍ (SPL*): -sdružuje firmy slévárny zabývající se výrobou: -přesné odlitky metodou vytavitelného modelu: -slitiny Al** (hliník), Cu** (měď*), Fe** (železo). Podnikatel ukončil činnost 05/2004.

Občanské sdružení - výstavba nových klecí pro opičáka Bolka, makaka tmavého, žijícího v areálu Psychiatrické léčebny Bohnice - zlepšení životních podmínek dalších zvířat žijících v areálu lamy, kozy, osel