Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Občanské sdružení. Komplexní péče o seniory: - Domov Santini, Křtiny 20 tel.: 731736321 kucova@lumina.cz Konzultace a schůzky pouze ve sjednaném termínu. Sesterna: tel.: 516 415 845 sesternakrtiny@lumina.cz - Domov pro seniory Norbertinum Nopova 86/88 615 00 Brno - Židenice tel.: 725524746, 548210114 ...

Obecní úřad. Počet obyvatel 1406. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1235. Kultura a služby: -matrika -sbor dobrovolných hasičů -pošta -přírodní amfiteátr -MŠ, ZŠ -koupaliště, hřiště, tělocvična -myslivecké sdružení, zahrádkářský svaz -tradice, folklór - pálení čarodějnic, hody, tradiční ostatky. Památky: -kostel sv. ...

Domov pro seniory Nopova, příspěvková organizace nabízí sociální služby klientům nad 65 let. Naše zařízení poskytuje ošetřovatelskou péči seniorům, kteří již nadále nemohou setrvávat ve svém domácím prostředí a potřebují pomoc při každodenních činnostech. Domov je rozdělen na dvě budovy. Budova A je pětipodlažní, disponuje dvoulůžkovými a ...

PRÁVO NA ŽIVOT z.s. provozuje domov pro seniory a domov se zvláštním režimem.

Poskytování komplexních služeb sociální péče zejména seniorům a osobám se zdravotním postižením v obtížných životních situacích. Domov pro seniory. - Uherské Hradiště, Štěpnická 1139 - 572414532. Vedoucí zařízení: - Mgr. Lenka Šupková - mobil: 602423820 E-mail: lenka.supkova@ssluh.cz

Domov pro osoby se zdravotním postižením. Vedoucí zařízení: - Mgr. Radila Baierová - tel: 573 369 018. Sociální pracovnice: - Bc. Kateřina Jašková - tel: 573 369 017. Vedoucí zdravotní péče: - Bc. Beáta Přecechtělová - tel: 573 369 017.

Domov pro seniory. Zajišťuje celoroční pobytovou službu pro seniory od 60 let.

Domov pro osoby se zdravotním postižením Kvasice. Sociální pobytová služba pro osoby s chronickým duševním onemocněním, poskytovaná nepřetržitě 24 hodin denně po celý rok.

Domov se zvláštním režimem. Poskytování pobytové sociální služby pro osoby s chronickým duševním onemocněním.

Domov se zvláštním režimem. Poskytování sociálních služeb se zaměřením na péči o osoby s demencemi ve Zlínském kraji.

Občanské sdružení SPOLU Olomouc Instituce se stará o děti, mládež a dospělé s mentálním kombinovaným postižením a poskytuje pomoc při volbě vhodného zaměstnání.

Ecce Homo Šternberk, z.s. je spolek zabývající se sociálními službami, aktivitami pro rodiny, zdravotně postižené a mimojiné i naučnými stezkami.

Dům s pečovatelskou službou. Domov důchodců. Ubytování pro starší nebo invalidní občany, kteří mají potřebu poskytování pečovatelské služby.

Hlavní činností Společnosti pro ranou péči, pobočka Ostrava, je poskytování sociální služby ranné péče. Věnujeme se také realizaci rozvojových projektů a zvyšování informovanosti odborné i laické veřejnosti o problematice života dětí s postižením.