Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Ledax Ostrava o.p.s. působí zejména v Jihočeském a Pardubickém kraji, patří s více než 2000 uživateli mezi největší poskytovatele sociálních služeb v České republice.

Senior centrum. Ošetřovatelské služby. Rehabilitace, wellness.

Nadační fond Dítě v tísni získává oproti jiným nadacím prostředky z věcných darů.

Obec Červený Hrádek leží v nadmořské výšce 525 m n. m. v malebné přírodě Českomoravské vysočiny. Historicky obec leží na Moravě, ale jinak v jižních Čechách. Administrativně spadá pod okres Jindřichův Hradec; příslušnou obcí s rozšířenou působností je město Dačice. V obci žije v současné době 214 obyvatel. V obci naleznete kapli sv. Panny ...

Domov důchodců, domov pro seniory. Domov pro osoby se zdravotním postižením.

Nadační fond FRANTIŠKA PODSTATZKY LICHTENSTEINA se zaměřuje na pomoc osobám se zdravotním postižením, vážně nemocným, sociálně slabým a podobně.

Nadační fond Dobrá srdce a) podpora nízkopříjmových rodin b) podpora rodin pečujících o handicapovaného člena Činnost je zaměřena zejména na: a) redistribuci a distribuci finanční a materiální pomoci cílovým skupinám b) benefiční akce na podporu cílových skupin c) společenské, vzdělávací a kulturní akce s efektem pro cílové skupiny d) ...

UnikaCentrum, z.ú. je nestátní nezisková společnost, která pomáhá lidem se zrakovým postižením, duševním onemocněním a seniorům v okrese Karviná. Společnost provozuje sociální služby, dále sociální podnikání v oblasti masérských služeb v Karviné i Havířově, individuální specializovanou dopravu ad. Komu společnost pomáhá Společnost své ...

Sociální služby Nemocnice Hranice provozují Domov důchodců.

Sociální služby pro seniory Šumperk mají cílovou skupinu převážně seniory: - domov pro seniory - pečovatelská služba - chráněné bydlení - domov se zvláštním režimem

Centrum pro rodinu a sociální péči Ostrava. Napomáhání k prohloubení a upevnění manželských a rodinných vztahů a tím i k morální a duchovní obnově naší společnosti.

Domov ve Zboží, příspěvková organizace poskytuje sociální služby pro osoby se zdravotním postižením a provozuje chráněné bydlení.

Popálky o.p.s. se zaměřuje na prevenci, pomoc a podporu popáleným a jejich blízkým vrátit se zpět do života.

Domov se zvláštním režimem Bílsko, o. p. s. poskytuje sociální služby pro osoby s chronickým duševním onemocněním, se nachází v obci Bílsko v malebné krajině Bouzovské vrchoviny, mezi Olomoucí a Litovlí.

Domov pro seniory. Domov důchodců. Sociální služby: - poskytování celoročního pobytu a komplexní péče seniorům a zdravotně postiženým osobám.

Spolek PORTAVITA je nestátní nezisková organizace působící ve vybraných lokalitách Moravskoslezského kraje. Nabízí bydlení s doprovodným sociálním programem v podnájemních bytech společnosti Heimstaden, a to v lokalitách Havířov – Šumbark, Orlová – Poruba, Ostrava – Kunčičky, a Karviná – Nové Město.

Posláním Domova Alfreda Skeneho Pavlovice u Přerova, příspěvková organizace, je poskytovat prostřednictvím sociálních služeb seniorům se sníženou soběstačností individuální podporu a pomoc, důstojné a bezpečné prostředí vedoucí k udržení soběstačnosti při naplňování jejich potřeb a přání. Základním předmětem činnosti organizace je poskytování ...

Hlavním účelem zřízení organizace je účelové poslání spočívající v poskytování sociálních služeb podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu s rozhodnutím o registraci, jakož i zajišťování fakultativních činností s poskytováním sociálních služeb souvisejících.

Domov Kateřinice nedaleko měst Příbora a Ostravy poskytuje rezidenční bydlení bez ohledu na věk, omezení a lokalitu bydlení.