Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Společnost EUROTOPIA.CZ, o.p.s. je nestátní nezisková organizace, která poskytuje náhradní rodinnou péči, sociální poradenství, pro školy adaptační programy apod.

Společnost MIKASA z.s. pomáhá lidem s autismem a jejich rodinám najít cestu ke štěstí - sociální rehabilitace, denní stacionář, rodičovské skupiny, vzdělávání atd.

Dětský domov Senožaty najdete 10 km od Humpolce v Kraji Vysočina. Jeho vznik spadá do roku 1960, v roce 1965 se začalo s výstavbou nové budovy. Můžete jej navštívit v pracovní dny v době od 7:30 do 16:00 h. Návštěvy v ostatních dnech musí být předem telefonicky dojednány. Děti můžete kontaktovat na tel. číslech rodinných skupin v době 14:00 – ...

Charita Slavičín: -humanitární sbírky -stacionář pro osoby s mentálním postižením Sociální a zdravotní služby: - centrum sociální pomoci Komenského 115, Slavičín tel.: 577 343 843 - pečovatelská služba K Hájenkám 390, Slavičín tel.: 577 341 281

Obec Kbelany se nachází v okrese Plzeň-sever, ve vzdálenosti cca 18 km západně od Plzně. První historicky doložená zmínka o obci pochází již z roku 1239. V současnosti mají Kbelany přes 60 stálých obyvatel, o víkendech se však rozrůstají o chalupáře, kteří zde nachází klid a odpočinek. K dispozici je prodejna potravin a hostinec a je možné využít ...

Nezisková organizace poskytující sociální služby klientům se závislostí na alkohol.

Bruntálská dílna Polárka o.p.s. je nestátní nezisková organizace, která se zaměřuje na pomoc osobám s mentálním postižením. Provozuje sociálně terapeutické dílny.

Mgr. Bc. Zdeňka Ráčková je součástí centra pro pomoc dětem a její rodinu a zaměřuje se na terapie hrou, konzultace a poradenství.

Společnost TRIANON, z.s. provozuje sdružení poskytující služby osobám se sníženou schopností pohybu a orientace. Snažíme se o podporu rozvoje prvků ochrany životního prostředí, cestovního ruchu a mobility. Zaměřujeme se na osoby tělesně postižené, seniory, absolventy i ženy a klademe důraz vzdělávání a integraci.

Nadace bratrů Šuškových má za cíl shromažďováni finančních prostředků za účelem zajištení, financovaní léčebných, sociálních, nebo materiálních potřeb osob se zdravotním, fyzickým či duševním postižením.

Společnost pro ranou péči, z. s., je nestátní organizace, jejímž účelem je prosazovat a hájit soustavu služeb a programů poskytovaných ohroženým dětem, dětem se zdravotním postižením a jejich rodinám.

Charitní pečovatelská služba DENNÍ STACIONÁŘ Podzámčí 862 Tel: 605 063 239, 577 330 690 RODINNÉ A MATEŘSKÉ CENTRUM MALENKA 1. května 1030 Tel.: 733 755 932

Charita Bystřice pod Hostýnem poskytuje pečovatelskou a asistentskou službu, provozuje denní stacionář pro seniory a středisko sociálního podnikání.

Výchovný ústav pečuje o děti s nařízenou ústavní výchovou, uloženou ochrannou výchovou a nařízeným předběžným opatřením. Středisko výchovné péče HELP zajišťuje ambulantní provoz se zaměřením na poskytování pomoci dětem a mládeži. Každý rok přijímáme zhruba 30 dětí. Kapacita dětí v zařízení je 48, v 6ti výchovných skupinách po max. počtu 8 ...

Charita Nový Hrozenkov poskytuje ošetřovatelskou a asistenční službu, provozuje denní stacionář a poradnu.