Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Posláním Klíče je prostřednictvím sociálních služeb poskytovat lidem s mentálním postižením, popř. kombinovaným s tělesným či smyslovým postižením, s poruchami autistického spektra a stabilizovaným duševním onemocněním (dle druhu poskytované služby) individuální podporu a pomoc v rozvoji či zachování znalostí, schopností a dovedností umožňujících ...

Charitní dům Matky Terezy. Ubytování: -azylový dům -pro muže, ženy -matky s dětmi. Další pobočka: -Azylový dům - Straník 39, 741 01 Nový Jičín tel.: 727808865.

Nekonečná Výzva, z.ú. poskytuje sociální služby.

Všechno, co v J!NAK děláme, děláme proto, abychom podpořili lidi se zdravotním postižením tak, aby mohli žít normálně.

Dětský domov zajišťuje péči o děti ve věku zpravidla od 3-18 let, s nařízenou ústavní výchovou, které nemají závažné poruchy chování.Ve vztahu k dětem plní zejména úkoly výchovné, vzdělávací a sociální.

Dětský domov - výkon ústavní výchovy podle Zákona 109/2002 Sb.

Diakonie Českobratrské církve evangelické - středisko v Myslibořicích Poskytujeme pobytové sociální, zdravotní a pastorační služby seniorům a lidem se zdravotním postižením. Domov pro seniory Domov se zvláštním režimem Domov pro osoby se zdravotním postižením Odlehčovací služby

Pečovatelská služba: tel.:516455421. Sociální pracovnice: tel.:516455420.

Národní centrum pro rodinu, péče o rodinný život. Nestátní nezisková organizace.

Potravinová banka pro Brno a Jihomoravský kraj, z. s. se zaměřuje na boj proti plýtvání potravinami.

Domov u Františka, příspěvková organizace provozuje domov pro seniory a domov se zvláštním režimem.

Dětský domov a školní jídelna je školské zařízení pro výkon ústavní výchovy. Pečujeme o 40 dětí, které byly z vážných důvodů odebrány z rodiny a umístěné v dětském domově. Děti chodí do běžných škol, navštěvují zájmové kroužky v DD i mimo DD. Pořádáme 1x ročně Dny otevřených dveří, aby se veřejnost měla možnost seznámit s naší činností.

Dětský domov. Školní jídelna. adresa: Rybí trh 7-8 telefon: 553 714 807 (p. Donátová) e-mail: maticni@volny.cz obed.unas.cz

Dům s pečovatelskou službou: - pečovatelská služba a domy s pečovateskou službou - denní stacionář - sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi - nízkoprahové zařízení pro děti a mládež.