Domovy důchodců zajišťují ubytování, stravování a kompletní zdravotnické služby pro seniory. Poskytují nepřetržitou sociální službu i pro seniory se sníženou soběstačností a zdravotním hendikepem, společenské a zájmové aktivity a ošetřovatelskou péči.

Služby: - poskytování individuální péče dětem, mládeži a dospělým s mentálním a kombinovaným postižením

Senior park - penziony pro důchodce - bezbariérové bydlení nejen pro seniory - bydlení pro seniory po celé ČR - zcela samostatné bytové jednotky (1+kk / 2+kk) - možnost vybavení bytu vlastním nábytkem - nabízíme i krátkodobé pobyty poskytované služby: doprava firemními vozy - bezbariérové mikrobusy zajištění nákupu 4x do ...

Středisko sociálních služeb - pečovatelské služby dovoz, donáška a ohřátí obědů, nákupy, pochůzky, doprovody k lékaři

Dům s chráněnými byty Šenov u Nového Jičína. Domov s pečovatelskou službou.

Přeprava - osoby se zdravotním postižením a imobilní - držitelé průkazů TP, ZTP a ZTP/P Zajišťování a podporování - pracovní a profesní zařazení občanů se zdravotním postižením do pracovního a osobního životasociálně terapeutické dílny Poskytování - pečovatelská služba

Péče o rodinu a domácnost Pečovatelská služba - senioři

Pečovatelská služba. Služby pro seniory a zdravotně postižené občany: - pomoc při běžné péči o vlastní osobu - pomoc při osobní hygieně a vytvoření podmínek pro osobní hygienu - ošetřovatelská a zdravotnická péče - bazální stimulace.

Provoz sanatoria - domov pro seniory. Poskytování pobytových odlehčovacích služeb, zdravotní péče a rehabilitací. Služby: - pomoc při běžné péči o vlastní osobu - pomoc při osobní hygieně a vytvoření podmínek pro osobní hygienu - ošetřovatelská a zdravotnická péče - bazální stimulace.