Domovy důchodců zajišťují ubytování, stravování a kompletní zdravotnické služby pro seniory. Poskytují nepřetržitou sociální službu i pro seniory se sníženou soběstačností a zdravotním hendikepem, společenské a zájmové aktivity a ošetřovatelskou péči.

Dům s pečovatelskou službou. Domov důchodců. Poskytování sociálních služeb osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodů věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení.

Organizace má registrováno 6 druhů sociálních služeb, vymezených § 37 základní sociální a odborné poradenství, § 39 osobní asistence (terénní služba), § 40 pečovatelská služba, (terénní i ambulantní), § 46 denní stacionáře (ambulantní služba), § 49 domovy pro seniory a § 50 domovy se zvláštním režimem (pobytové sociální služby), zákona č.108/2006 ...

Služby: -dům s pečovatelskou službou. -40 bytových jednotek + společenská místnost. Provozuje: -Oblastní charita Strakonice, Strakonice I, Sousedovice 40, tel: 383323281.

Služba Senior Inspect byla vyvinuta pro podporu života seniora v domácím prostředí s asistencí rodiny. Mobilní komunikační jednotka Senior Inspect-Basic umožňuje nouzovou komunikaci, detekci pádu a nehybnosti osob, jejich lokalizaci a další rozšiřující funkce. Snímací jednotka systému Senior Inspect je svou funkcí podobná velmi jednoduchému ...

Služby: -městský stacionář pro bezdomovce -pečovatelská služba a domov pro seniory -stravování -dočasné ubytování.

Domov důchodců. •Ubytování včetně úklidu, praní a drobných oprav prádla, žehlení. •Stravování v rozsahu celodenní stravy odpovídající věku, zásadám racionální výživy a potřebám dietního stravování. •Pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, tzn. pomoc při oblékání, svlékání včetně používání speciálních pomůcek, - pomoc při ...

Domov důchodců. Domov pro seniory - celoroční pobyt. Poskytování pobytových služeb a sociální péče osobám, které mají sníženou soběstačnost, zejména z důvodu věku a zdravotního stavu, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby.

Centrum sociálních služeb: -pobytové a terénní služby sociální péče -penzion pro důchodce.

Domov u fontány - Domov pro seniory, domov se zvl. režimem: - ubytování - zdravotní a ošetřovatelská péče - rehabilitace - sociální služby - kulturní akce - stravování.

Dům s pečovatelskou službou. Další provoz: Havlíčkova 71, tel: 326334938

Pečovatelská služba. Služby: -denní stacionář. -asistenční služba. -tísňová péče pro seniory.

Pečovatelská služba. Dům s pečovatelskou službou. Dům pro seniory (domov důchodců).

Domov důchodců, domov pro seniory. Penzion pro důchodce.

Centrum prevence drogových závislostí. Centrum volného času. Pořádání: - přednášky - koncerty - kino, filmový klub - alternativní párty - protidrogová prevence, poradenství.

Domácí ošetřovatelská péče.