Domovy důchodců zajišťují ubytování, stravování a kompletní zdravotnické služby pro seniory. Poskytují nepřetržitou sociální službu i pro seniory se sníženou soběstačností a zdravotním hendikepem, společenské a zájmové aktivity a ošetřovatelskou péči.

Domov důchodců: - Martinákova 9, Prostějov tel. 582344476 - Určice tel. 582357137.

Příspěvková organizace Sociální služby pro seniory Olomuc poskytuje své služby seniorům a osobám se zdravotním postižením v podobě terénní služby - PEČOVATELSKÁ SLUŽBA; ambulatní služby - CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB a pobytové služby - CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ. Pečovatelská služba poskytuje své služby na území města Olomouce a v těchto lokalitách: Horka ...

Domov důchodců v Havlíčkově Brodě. Nabízí ubytování, stravování, zdravotní a sociální péči a pravidelné kulturní akce.

Domov pro seniory, pobytová služba, kapacita 60 uživatelů, kteří jsou závislí na péči druhé osoby a ohroženi sociální izolací

Domov pro seniory Holásecká, příspěvková organizace poskytuje dlouhodobé sociální služby seniorům.

Služby: -domov důchodců -sociální služby pro seniory..

Penzion, ubytování - kapacita 53 lůžek - jedno a vícelůžkové pokoje - manželská apartmá - péče dlouhodobě nemocným seniorům, osobám starším 26ti let - krátkodobé i dlouhodobé pobyty - velká zahrada, gril, ohniště - večírky s živou hudbou.

Domov senirů POHODA p.o. - domov pro seniory - chráněné bydlení.

Charita. Charitní pečovatelská služba. Charitní dům pokojného stáří Čeložnice

Charitní dům pokojného stáří: - pečovatelská péče - ubytování - poskytnutí stravy.

Péče o staré a nemocné osoby. Podpora osobního potenciál a soběstačnost dětí, mládeže, dospělých a seniorů při řešení nepříznivých situací Pomoc opuštěným, chudým a osobám s nejrůznějším postižením. Poradenství a přímá pomoc lidem v krizi a nouzi. Charitativní akce a sbírky na pomoc potřebným.