Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Poskytování sociálních služeb, koordinace aktivit neziskových organizací.

Občanské sdružení SPES. Poradenské centrum pro zadlužené domáctnosti, občany formou internetového poradenství. Finanční vzdělávání veřejnosti, studentů, učitelů a sociálních pracovníků.

Provoz nízkoprahového centra pro děti a mládež Bunkr, o. s. je nestátní nezisková organizace (občanské sdružení), která byla založena v lednu 2003.

Pionýr je demokratické, dobrovolné, samostatné a nezávislé sdružení dětí, mládeže a dospělých (dle zákona č. 83/1990 Sb.). Působí v celé republice, oddíly a kluby naleznete na více než devíti stech místech. Nabízí aktivní činnost dívkám i chlapcům – členům. Mnoho aktivit je i zcela otevřených. Vše zajišťují tisíce dobrovolníků, vedoucích, jejichž ...

Sdružení provádí ověřování kvality výrobků a služeb. Propůjčování značky kvality CZECH MADE, organizování programu Národní ceny kvality ČR. Vzdělávací a poradenské služby

Občanské sdružení Příliv pro rodinu. Služby: -celodenní program hlídání dětí aneb Miniškolička -pravidelné a hodinové hlídání dětí -kroužky pro děti a mimořádné akce. Novinkou od letošního roku bude logopedická přípravka a hlídání s angličtinkou. Víde informací na www.priliv.webnode.cz

Výchovně vzdělávací služby: - Soukromá škola Slunce.

Nadace na podporu integrace handicapovaných dětí do společnosti a na zlepšení podmínek pobytů dětí v léčebných zařízeních.

Činnost sdružení právnických a fyzických osob z odvětví papírenského průmyslu. Prosazování společných zájmů a prezentace českých firem.

Organizování a pořádání mezinárodních konferencí, seminářů a vzdělávacích odborných akcí.

Zajištění výměny informací, účasti na legislativních pracích, pomoci při výuce stavebního práva na vysokých školách a odbornosti publikační činnosti.

Profesní organizace sdružuje odborníky zabývající se řízením, projektováním, výrobou, výzkumem a vývojem procesů chemické a potravinářské technologie.

- ústav sociální péče pro dospělé - poskytování péče a ubytování osobám starším 18 let se zdravotním postižením

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - okres Svitavy Vytváření podmínek k účinné ochraně života a zdraví občanů a majetku před požáry a při poskytování pomoci při živelních pohromách a událostech

Péče o rozšiřování vědeckotechnických poznatků, přispívání k trvalému zvyšování odbornosti inženýrů.

Informace a služby pro zahraniční cestovní kanceláře a turisty směřující do Prahy a celé České Republiky.

Nabídka přehledu vyšších odborných, vysokých a jazykových škol i pomaturitních kurzů. Poradenství při vyběru školy a při přihlašování.

Sdružování odborníků a příznivců železniční, silniční a vodní dopravy, organizace odborných akcí, seminářů, konferencí a kongresů k aktuálním tématům.