Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Nezisková nevládní organizace, která svou činností napomáhá k rozvoji vzájemného obchodu mezi českými a izraelskými subjekty.

Občanské sdružení, které pomáhá seniorům zapojit se do společenských aktivit. Vzdělávání seniorů: - zdravověda, cestopisy, historie, anglický, německý jazyk.

Sdružení právnických i fyzických osob, zabývající se polygrafickou a příbuznou výrobou v naší republice, dodavatele polygrafických technologií a materiálů pro polygrafickou výrobu, školská zařízení, vyučující polygrafické profese a odborníky.

Vykonávání činností ve prospěch odborných, hospodářských, právních a společenských zájmů svých členů.

Agrární komora České republiky je sdružení právnických a fyzických osob z odvětví zemědělství, lesnictví a potravinářství podle zákona č. 301/1992 Sb. a jeho novel. Podnikatelské subjekty jsou členy Agrární komory ČR prostřednictvím okresních agrárních komor a profesních společenstev.

Hnutí: -humanitární pomoci -charitativní pomoci. Charita. Služby: -pohlídání dětí ve věku od 3-10 let v době od 7-16 popř -18 hodin -v době nemoci -z jakéhokoliv důvodu. Prodej, e-shop: -šité výrobky -keramika -dřevěné výrobky -keramika.

Sdružení vzniklo s cílem podporovat podnikatelskou činnost a zjednodušit komunikaci mezi státní správou a podnikateli. Vydává časopis, pořádá podnikatelské trhy, semináře a setkávání podnikatelů se zástupci obcí, představiteli úřadů, úspěšnými podnikateli a jinými osobnostmi. Nedílnou součástí jsou kluby Hospodářů, jejichž členové se pravidelně ...

Odborový svaz pracovníků státních orgánů a organizací ZV Finanční úřad v Kadani.

Duha je občanské sdružení, které na principech zážitkové pedagogiky organizuje volnočasové aktivity pro děti a mládež. Má 4 500 členů ve stovce základních článků (dužin) po celé republice se zaměřením na turistiku a táboření, outdoorové sporty, deskové hry, amatérské umění a mezinárodní výměny. Duha je velice úspěšná v projektech pro děti a mládež ...

Projekt adopce na dálku. Pomoc chudým dětem k dosažení vzdělání.