Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Syndikát novinářů svým členům poskytuje v současné době právní a daňové poradenství, služby Presscentra a ubytování v centru Prahy. PRÁVNÍ PORADY A KONZULTACE: - právní službu ve věcech pracovněprávních, občanskoprávních - osobnostní práva a autorských práv poskytuje všem členům DAŇOVÉ PORADENSTVÍ: - jak postupovat v případě, že máte ...

Společenstvo českých optiků a optometristů: - příspěvkové sdružení fyzických a právnických osob, podnikajících nebo zaměstnaných v oboru oční optika a optometrie.

Služby: - realizuje a publikuje nezávislé a objektivní testy výrobků a služeb - upozorňuje na výrobky nebezpečné či zdravotně závadné, poskytuje informace o právech, které chrání spotřebitele. - časopis dTEST

Obec architektů je nezisková organizace s dobrovolným členstvím. Zprostředkováváme odborné a pracovní kontakty, poskytujeme informace z oboru architektům a veřejnosti. Pořádáme výstavy, přednášky, semináře a další kulturní a společenské události. Vydáváme odborné časopisy a knihy.

Vzdělání a integrace zdravotně postižených osob.

Nezisková a nečlenská organizace pro studium duchovní vědy - kosmologie.

Asociace českých filmových klubů: - sdružení přes 120 filmových klubů - pořádání Letní filmové školy Uherské Hradiště - filmové přehlídky Projekt 100.

Cech mechanických zámkových systémů (CMZS) je oborová organizace, sdružující podnikatele, fyzické i právnické osoby, které podnikají a působí v oblasti výroby klíčů a montáží mechanických zábranných prostředků – zámkových systémů.

Diecézní charita: -poradna pro cizince a migranty. Bezplatně poskytneme informace, pomoc nebo doprovod, když: -potřebujete pomoci s vyřízením povolení k pobytu -nevíte, na který úřad se obrátit, jak vyplnit formuláře -máte problémy se zaměstnáním, ubytováním -máte potíže se zdravotním pojištěním -potřebujete získat informaci o sociálních ...

Česká asociace pojišťoven je zájmovým sdružením komerčních pojišťoven. Jejím posláním je zastupovat a hájit zájmy členských pojišťoven a jejich klientů ve vztahu k orgánům státní správy, legislativě a dalším subjektům. Podporuje zájmy českého pojistného trhu vůči EU, spolupracuje se zahraničními asociacemi a institucemi a podporuje rozvoj ...

Neziskové sdružení v oblasti šlechtění a semenářství polních a zahradních plodin.

Asociace studentů medicíny. Studentské centrum ASM A4 / 223 Vysokoškolské koleje UK HK Na Kotli 1147