Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Služby: -asociace školních sportovních klubů České republiky -regionální rada pro jihočeský region.

Český červený kříž (ČČK*): -humanitární pomoc. Služby-kurzy: -zdravotník zotavovacích akcí -školení PP**pro autoškoly, školy apod. -letní rekondiční tábor v tuzemsku pro děti s ortopedickými vadami -letní rekondiční tábor v zahraniční pro děti s diagnózou astma bronchiale, atopický ekzém, alergie, psoriasis.

Letecké spolky a sdružení -letiště -výcvik

Denní stacionář: -služby ambulantní formou -kapacita zařízení 30 míst -sociální služba je poskytována každodenně od 5.30 hodin do 16.00 hodin po celý kalendářní -osoby s mentální retardací od 7 let do 64 věku.

Česká lékařská komora Brno - město, Brno-venkov.

Občanské sdružení Slováků, příznivců Slovenska a slovenské kultury žijících v Brně a okolí.

Poskytování: -zdravotnické -záchranné -sociální -humanitární služby Organizuje a podporuje sociální a zdravotní výchovu mládeže.

Mezi základní cíle Českého sdružení pro technická zařízení patří pomoc jednotlivým členům při řešení společné problematiky a prosazování společných zájmů v oblasti technických zařízení tak, aby spolu s dodržováním platných právních a technických předpisů byly naplněny jejich cíle v rozvoji podnikání, ochraně spotřebitele, ochraně profesních, ...

Dům sportu. Česká asociace sport pro všechny. Zajištujeme pro své členy i širokou veřejnost pestrý výběr tělovýchovných i sportovních aktivit: -všeobecná gymnastika -aerobik -rekreační sporty -joga -zdravotní tělesná výchova -netradiční a experimentální cvičení.

Dobrovolní hasiči. Protipožární ochrana a záchranné práce. Vytváření podmínek k účinné ochraně života a zdraví občanů a majetku před požáry a při poskytování pomoci při živelních pohromách a událostech.

Poradenské centrum, informace: -ochrana spotřebitele. Poradna: tel.: 495 215 266