Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Posláním Klubíčka je podpora rodin pečující o blízkého se zdravotním postižením, podpora funkčnosti rodinného systému a zvyšování kvality života rodin se zdravotně postiženým členem. Klubíčko je váš profesionální a prosperující partner poskytující kvalitní a flexibilní sociální služby pro rodiny pečující o blízkého se zdravotním postižením.

Centrála cestovního ruchu-Jižní Morava: -komunikace, koordinace, spolupráce- spolupráce se subjekty působícími v cestovním ruchu, rozvoj lidských zdrojů v oblasti služeb cestovního ruchu -produkty cestovního ruchu- tvorba a rozvoj turistických produktů, vytváření společné turistické nabídky jižní Moravy -ediční činnost a propagace- tvorba ...

Českomoravská psychologická společnost je dobrovolné výběrové sdružení psychologů České republiky. Společnost podporuje rozvoj psychologie jako oboru a jako profese.

Občanské sdružení (komunikační centrum): -ochrana přírody a krajiny -ochrana životního prostředí -ekologická výchova.

České sdružení pro technická zařízení. Oblastní pobočka ČSTZ Pardubice.

Poskytování služeb zdravotně postiženým občanům.

Vzdělávací a poradenské sdružení: - personální poradenství - individuální coaching managerů - outdoor training. Vzdělávací činnost: - řízení lidských zdrojů - strategický management - rozvoj zaměstnanců - obchodní dovednosti a marketing.

Českomoravská společnost chovatelů. Laboratoř pro rozbory mléka.

Naši členové jsou většinou vozíčkáři a staráme se o naše postižené spoluobčany: -prostředkování rehabilitace -půjčování kompenzačních pomůcek -pořádání sportovních turnajů -pokoušíme se zajišťovat bezbariérovost. Dále jsme aktivní v preventivní sféře, kde konáme preventivní přednášky na základních a středních školách a ve sféře ...

COPZ - Cech odborníků plynových zařízení.

Dětský fond OSN u nás i ve světě. Prodej přání a dárků UNICEF.

Ochrana zájmů českých zemědělců, zemědělských družstev a společností v ČR i v zahraničí. Poskytování informačního a právního servisu členům.

Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých. Denní centrum sociálních služeb pro občany se zrakovým postižením.

Svaz účetních. Služby: - rekvalifikační kurzy účetnictví - školení o vedení účetnictví - jednoduché i podvojné - daňová problematika - důchodové pojištění a vedení ELDP - sociální a zdravotní pojištění zaměstnanců a OSVČ - katalog školení zasíláme zdarma.

ASOCIACE PRO URBANISMUS A ÚZEMNÍ PLÁNOVÁNÍ ČR Zpracování: -územně plánovací dokumentace (územní plánování) -urbanismus. Služby: -projektování, projekce.

Česká lékařská komora. Okresní sdružení lékařů Zlín.