Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Charitativní organizace. Oblastní charita -HK, Na hradě 92(Velké náměstí) tel.: 495516098 Poradna pro lidi v tísni -HK, Velké náměstí 34 tel.: 495516098 Diecézní charita -HK, Velké náměstí 32 tel.: 495063135.

Organizace by chtěla navázat kontakty s obdobnými organizacemi v zahraničí, organizace má zájem o případné zapojení do realizace mezinárodních projektů. Převažující (výrazně četné) zdravotní postižení členů organizace: - onkologická onemocnění (nádorová onemocnění), jiná specifická onemocnění. Zajišťované služby pro zdravotně postižené ...

Zemědělský svaz ČR. Územní organizace v Uh. Hradišti: -pořádání: -semináře -rekvalifikace -kurzy: -finance -marketing -podnikatelský plán.

ALV pokrývá celé spektrum aktivit, od návrhu (konstrukce), výzkumu a vývoje leteckých systémů a zařízení, přes sériovou výrobu až po údržbu a provoz, včetně marketingu a prodeje.

1. AIP ČR je dobrovolné sdružení fyzických osob, delegovaných členy AIP ČR, kteří mají bydliště (sídlo) v České republice. Členem AIP ČR mohou být i zahraniční subjekty.

Český svaz geodetů a kartografů (dále jen "ČSGK") je nezávislým, dobrovolným a společenským profesním sdružením ustaveným podle zákona o sdružování občanů. ČSGK je členem Mezinárodní federace zeměměřičů - International Federation of Surveyors (FIG), kde používá označení Czech Union of Surveyors and Cartographers (CUSC). ČSGK je od roku ...

Vyhledáváme a organizujeme zakázky pro chráněné dílny. Organizace pro zdravotně postižené.

AMPS ČR je první českou společností, která přináší medicínu proti stárnutí do naší republiky. První základy asociace byly položeny na podzim roku 2004 a zaregistrování na Ministerstvu vnitra proběhlo 30.5.2005. AMPS ČR úzce spolupracuje se světovou a evropskými asociacemi medicíny proti stárnutí. Hlavním cílem AMPS ČR je především ...

Poskytované služby: -informační služby pro rodiče dětí s handicapem -pořádání kulturních festivalů -zprostředkování účasti na táborech pro postižené děti u nás i v zahraničí.

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Hasičský sbor, hasiči. Služby: -vytváření podmínek k účinné ochraně života a zdraví občanů a majetku před požáry a při poskytování pomoci při živelních pohromách a událostech.

Pobočka. Mezinárodní kulturní, humanistická a filosofická asociace.

Asociace soukromého zemědělství ČR je dobrovolnou stavovskou organizací soukromých zemědělců České republiky. Základním předmětem činnosti je obhajoba ekonomických, sociálních a odborných zájmů českých soukromých zemědělců jak v rámci ČR, tak i ve vztahu k zahraničí. Veškerá činnost Asociace vychází z důsledného respektování starých selských ...

Asociace definuje, prosazuje a podporuje společné zaměstnavatelské a podnikatelské zájmy svých členů, kteří působí v odvětví elektrotechnického průmyslu a v příbuzných odvětvích.

Asociace výzkumných organizací prosazuje zájmy především těch subjektů, jejichž dosažené výsledky výzkumu a vývoje jsou v převážné míře komerčně využívány. V současné době reprezentuje více než 7, 5 tisíce lidí činných v této oblasti. Je jediným sdružením v ČR, které reprezentuje aplikovaný výzkum a vývoj v podnikatelské sféře, tedy výzkum ...

Občanské sdružení majitelů a učitelů autoškol pro ochranu jejich práv a zájmů. Poradenská činnost v oblasti legislativy, metodiky a ekonomiky.

Dohlížení na zvyšování profesionální úrovně členů, na etické rozměry vykonávané profese a na posilování prestiže pojišťovacích makléřů.