Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Nezisková nevládní organizace, která svou činností napomáhá k rozvoji vzájemného obchodu mezi českými a izraelskými subjekty.

Sdružení právnických i fyzických osob, zabývající se polygrafickou a příbuznou výrobou v naší republice, dodavatele polygrafických technologií a materiálů pro polygrafickou výrobu, školská zařízení, vyučující polygrafické profese a odborníky.

Vykonávání činností ve prospěch odborných, hospodářských, právních a společenských zájmů svých členů.

Sdružení vzniklo s cílem podporovat podnikatelskou činnost a zjednodušit komunikaci mezi státní správou a podnikateli. Vydává časopis, pořádá podnikatelské trhy, semináře a setkávání podnikatelů se zástupci obcí, představiteli úřadů, úspěšnými podnikateli a jinými osobnostmi. Nedílnou součástí jsou kluby Hospodářů, jejichž členové se pravidelně ...

Duha je občanské sdružení, které na principech zážitkové pedagogiky organizuje volnočasové aktivity pro děti a mládež. Má 4 500 členů ve stovce základních článků (dužin) po celé republice se zaměřením na turistiku a táboření, outdoorové sporty, deskové hry, amatérské umění a mezinárodní výměny. Duha je velice úspěšná v projektech pro děti a mládež ...

Projekt adopce na dálku. Pomoc chudým dětem k dosažení vzdělání.

Organizování vzdělávacích akcí, setkání a workshopů podle potřeb personalistů a majitelů firem. Odborné poradenství v oblasti HR.

Sdružení pražských umělců pořádající výstavy v Čechách i zahraničí.

Posláním Asociace je, prostřednictvím sdružených tělovýchovných jednot, sportovních klubů nebo jiných sportovních organizací, v souladu se zákonem o podpoře sportu v České republice a Evropskou chartou sportu, vytvářet předpoklady pro úspěšné zabezpečení rozvoje sportu.

Profesní sdružení organizací působících v oboru silničního stavitelství.

Sdružení výtvarníků je občanské neziskové sdružení, které spontánně vzniklo v roce 1990 se snahou zachovat na Karlově mostě jeho tradiční atmosféru galerie.

Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm, o.s. je reprezentativním profesním sdružením firem a subjektů vyvíjející podnikatelskou, pracovní nebo jinou činnost v oblasti technických služeb a zařízení.

Občanské sdružení poskytující služby a komplexní systematickou péči hluchoslepým osobám.

Econnect (Easy connection) nevládní nezisková organizace. Služby: - internetové služby pro neziskové organizace - informační servis pro neziskové organizace.

Nabízíme veřejnosti a lékařům sortiment volně prodejných léků a léčivých prostředků pro účely samoléčby. .

Technické a zdravotní asistence, dokumentace a řízení akcí, přenosy obrazu ze zásahu na řídící pracoviště.

Smyslem nadace je podporovat projekty zaměřené na vytváření kvalitativně nových vzdělávacích, komunikačních a kulturních výstupů založených na meziodborovém přístupu, synergii a netradiční spolupráci. Nadace má vizi vymýšlet a pomoci realizovat projekty, které vyžadují účast více oborů, projekty, které by třeba samostatně ani nemohly vzniknout.

Předmětem činnosti sdružení je bezúplatné poskytování služeb členům sdružení, a to v oblasti: - propagace - zprostředkování - zajišťování informací v oboru působnosti sdružení a jeho členů.

Syndikát novinářů svým členům poskytuje v současné době právní a daňové poradenství, služby Presscentra a ubytování v centru Prahy. PRÁVNÍ PORADY A KONZULTACE: - právní službu ve věcech pracovněprávních, občanskoprávních - osobnostní práva a autorských práv poskytuje všem členům DAŇOVÉ PORADENSTVÍ: - jak postupovat v případě, že máte ...