Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Základní principy práce ČMKOS Dodržování základních principů, které si konfederace vytýčila, je upraveno Statutem ČMKOS, ve kterém je zdůrazněno, že ČMKOS pracuje na principu dobrovolného a nezávislého konfederačního sdružení odborových svazů.

Nezávislá společnost výkonných umělců a výrobců zvukových a zvukově-obrazových záznamů.

- - sdružení rodičů, dětí, mládeže a všech přátel přírody

Občanské sdružení na ochranu práv občanů

Dobrovolná pomoc a psychosociální podpora pacientům Thomayerovy nemocnice

- - sdružení je podpora, pomoc a péče o osoby se zdravotním postižením, se sníženou pracovní schopností, děti, seniory, menšiny, sociálně slabé, postižené živelnou pohromou - - sdružení je podpora, pomoc a péče o osoby se zdravotním postižením, se sníženou pracovní schopností, děti, seniory, menšiny, sociálně slabé, postižené živelnou ...

Sdružení zabývající se asistenční službou PRO osoby s tělesným postižením

Ochrana - příroda - krajina - lidská právadodržování - platné zákony

Sdružení PRO taneční a pohybové divadlo Sdružení PRO taneční a pohybové divadlo

Sdružování - zájemci o rozvoj kartografické vědy, techniky a kartografických technologií

- - asociace měst, která koncepčně zlepšují podmínky pro život svých obyvatel i návštěvníků

Pozitivní klima ve školách a společnosti pomocí přirozeně znějících nástrojů

Humanitární organizace zaměřená na oblast sluchově postižených v celé své šíři v oblastech jednotlivých zemích bývalé Jugoslávie