Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Marketingové studie Nizozemsko - česká obchodní komora - sdružuje české, nizozemské i mezinárodně působící firmy - hájení zájmů svých členů - podpora česko - nizozemských obchodních vztahů - ve spolupráci s ostatními obchodními komorami přispívá ke zlepšení podnikatelského prostředí v České republice

Sdružení - seznamování a podpora postgraduálního vzdělávání v gynekologii a porodnictví

Obecně prospěšná společnost - podpora začínajících a handicapovaných umělců - projekty pro handicapované děti

Sdružení dětí a učitelů za účelem humanitární pomoci určené dětem z celého světa

Poradenství - právní systém a právní ochrana Občanské sdružení - - občanská poradna (zdravotnictví, sociální služby, ...)

Pořádání - odborné konference Sdružení - podpora rozvoje soukromého letectví

Sdružení - podpora amatérské umělecké tvorby a kultury Internetový kulturní magazín - prezentace v oblasti poezie, prózy, fotografie, grafiky, výtvarného umění, hudby, filmu, divadla, mystiky, filozofie

Sdružení - zapojení umění do širšího společenského kontextu

Obecně prospěšná společnost - připrava veřejné a široké veřejnosti volně přístupné oslavy 20. výročí pádu železné opony