Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Dům* dětí a mládeže, DDM*, centrum volného času Heleceletova: -kurzy, kroužky pro děti a dospělé -keramika -hudební -jazykové -přírodovědné -rodiče s dětmi -malování -výukové programy pro mateřské a základní školy -příměstské tábory.

Dům dětí a mládeže. Centrum volného času: -kroužky pro děti (pohybové, turistické, výtvarné, hudební, poznávací a počítačové) -aktivity pro dospělé -výukové programy -volné aktivity.

Kancelář veřejného ochránce práv: -veřejný ochránce práv ombudsman. Český ombudsman: -občanské sdružení pro dodržování lidských práv v ČR -porušování lidských práv, lidká práva -spolupráce s exilovými organizacemi -mezinárodní právo. Občanské sdružení Český ombudsman se v souladu se svými stanovami může obracet na orgány státní ...

Občanská demokratická strana. Oblastní sdružení Vyškov. Politická strana.

Politická strana. ODS, Občanská demokratická strana.

Občanská demokratická strana. Regionální kancelář ODS*. Politická strana.

Obecní úřad. Počet obyvatel cca 3071. Je největší obcí horňácké oblasti Moravského Slovácka. Služby a kultura: -spotovní hala -Horňácké slavnosti -pošta -sbor dobrovolných hasičů -peněží ústav, pojišťovna -knihovna -MŠ, ZŠ -Matrika. -Stavební úřad.

Správa a útvar Sboru požární ochrany. Hasičský záchranný sbor Jihomoravského kraje -Krajské ředitelství.

Obecní úřad. Počet obyvatel 84. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1372. Název připomíná lubnou vodu, říčku, po níž tekly luby. Kultura a služby: -sbor dobrovolných hasičů obce -veřejná knihovna -Základní škola -hřiště, tělocvična.

Počet obyvatel cca 1350. Služby a kultura: -vinné sklepy v Plžích -bohaté kulturní akce -sirnatý pramen -Baťův kanál -pošta -motorest a restaurace Plže Starobylá zemědělská a vinařská obec Petrov leží v jednom z nejmalebnějších koutů Jižní Moravy, na Slovácku.

Obecní úřad.Počet obyvytel asi 1933. Služby a kultura: -pošta -sbor dobrovolných hasičů -muzeum Slovanské hradiště Mikulčice -knihovna -hnutí Brontosaurus -vinařská obec, víno, vinné búdy -lignitový důl -matrika. Tři kilometry jihovýchodně od nynější vsi se při řece Moravě nacházelo v 6. až 10. století slovanské blatné hradiště, jedno ...