Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Pořádá a organizuje - sportovní, kulturní a zdravotně preventivní akce pro mládež.

Sdružení přátel outdoorových, indoorových, míčových, atletických, kolektivních i individuálních sportů.

Sdružení PRO ekologickou výchovu a ochranu přírody.

Sdružení se zaměřuje na podporu nemocných Parkinsonovou nemocí a jejich blízkých.

Dům dětí a mládeže, DDM. Centrum volného času: - kroužky pro děti a mládež.

Zahrada vašich představ. Poradenství, návrh zdarma, realizace, dodávky na klíč, údržba: -okrasná zahrada -prvky zahradní architektury -sečení trávníků -řez strojů -hnojení. Půjčovna: -křovinořezy -sekačky -elektrické nůžky na živý plot -motorové pily -kutivátory. Doplňkové stavby zahrady: -obrubníky a dlažby, schody, ...

Ředitelství silnic a dálnic ČR, závod Brno.

Oblastní inspektorát bezpečnosti práce pro Jihomoravský a Zlínský kraj se sídlem v Brně: -ochrana pracovních vztahů a pracovních podmínek. Bezpečnost práce.

Dislokované pracoviště. Úřad práce (ÚP): -zprostředkování zaměstnání -evidence volných pracovních míst -výplata dávek hmotného zabezpečení -rekvalifikace.

Kynologický klub. Zajištění výcviku, výchovy a chovu psů.

Obecní úřad, 2183 obyvatel. Výbor: -pro kulturu -finanční -kontrolní -školský -životního prostředí -sociální -matrika. Kultura a služby: -Dechová hudba VACENOVJÁCI -mužský sbor -knihovna -kostel, kaple -hasiči -mažoretky -možnost ubytování Nejstarší písemné zprávy o Vacenovicích jsou z počátku 13. století.

Zájmové sdružení PRO děti a mládež

Dům dětí a mládeže, DDM: -zájmové kroužky. Centrum volného času.