Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská policie, revír Západ. Služebna pro městské části: -Bohunice -Starý Lískovec -Nový Lískovec -Kohoutovice.

Městská policie, revír Východ. Služebna pro městskou část: -Židenice -Líšeň -Vinohrady.

Policie České republiky, obvodní oddělení.

Referát cizinecké a pohraniční policie.

Policie České Republiky, ČR: -obvodní oddělení.

Městská policie, revír Jih. Služebna pro městské části: -Brno-jih -Tuřany -Černovice -Slatina -Chrlice.

Městská policie, revír Sever. Služebna pro městskou část: -Brno-sever -Maloměřice -Obřany.

Městská policie, jednotka dopravní. Služebna pro městskou část: -Brno-střed.

Městská policie. Služebna pro městské části: -Královo Pole -Řečkovice -Medlánky -Mokrá Hora -Ivanovice -Jehnice -Ořešín -Útěchov.

Pořádání - letní dětské tábory s multiaktivním programem - dopoledne si děti mohou vybrat z široké palety nabízených činností streetdance, latinsko - americké tance, herecké dovednosti, výuka světových jazyků, plavání - odpoledne celotáboorová hra, večer disko, táboráky, noční hry - dětské a taneční tábory.

Organizace pořádá společenské akce či tábory PRO děti a mládež.

Sdružení - primární a sekundární prevence sociálně patologických jevů. Realizace preventivních a volnočasových projektů pro děti a mládež.