Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Občanské sdružení, program: -volné časové aktivity.

Historický tanec a šerm. Scénky. Hrátky s ohnivými vějíři, poikami, palicemi, plivání ohně.

Komunitní nadace pro vědění, umění a civ. Základním posláním nadace je podporovat vytváření podmínek pro plnohodnotný život lidí regionu nezávisle na jejich věku, sociálním postavení či zdravotním stavu. Prioritou nadace je oblast vzdělávání, prioritní cílovou skupinou jsou děti a mládež. Za tímto účelem nadace shromažďuje projekty v oblasti ...

Společenství Romů na Moravě je nestátní neziskovou organizací zabývající se zejména integrací Romů do majoritní společnosti.

Jezdecké stáje, jezdecký spolek: -občanské sdružení -otevřeno denně -možnost jízdy na koních.

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže je ústředním orgánem státní správy pro podporu hospodářské soutěže a ochranu proti jejímu nedovolenému omezování. ÚOHS rovněž vykonává dohled nad zadáváním veřejných zakázek. Do pravomocí Úřadu patří i kontrola zneužití významné tržní síly a monitoring, koordinace a poradenství v oblasti veřejné podpory.

Úřad poskytuje právní ochranu a pomoc nezletilým osobám ve vztahu k cizině zejména v oblasti vymáhání výživného, mezinárodních únosů dětí, výkonu práva styku s dětmi a mezinárodního osvojení. Ve výjimečných případech, zejména v oblasti vymáhání výživného, poskytuje právní pomoc i osobám zletilým. Úřad jemu adresované žádosti buď vyřídí (ústní ...

Mezinárodní výchovné hnutí pro mládež a děti od 6 let organizuje schůzky, výpravy, akce a tábory.

Informace o aktivitách a činnostech v oblasti kultury, kterým napomáhá občanské sdružení Klub přátel umění v České republice-amatérské divadlo, hudba. Organizování výstav, koncertů, divadelních představení.

Domov důchodců (penzion pro důchodce): -ústavní sociální péče -komplexní péče starým občanům -zabezpečení ubytování,stravování, všestranné péče sociální -ošetřovatelské,zdravotní péče včetně rehabilitace -rozvíjení kulturní a zájmové činnosti s možností využití ergoterapie -jedno a dvoulůžkové pokoje.

Obecní úřad. Počet obyvatel 146. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1353. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna.

Obecní úřad. Počet obyvatel 439. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1281. Významná památka - Templštejn, zřícenina hradu na sever od vsi na břehu řeky Jihlavy. Kultura a služby: -sbor dobrovolných hasičů -veřejná knihovna -mateřská škola -hřiště. Úřední hodiny: Po, Út: 8:00 - 11:30; 12:00 - 17:00hod. Út: 8:00 - 11:30; 12:00 - ...

Obecní úřad. Počet obyvatel 195. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1700. Mezi významné památky patří most přes řeku Jevišovku z 18. století a archeologické naleziště. Kultura a služby: -sbor dobrovolných hasičů -veřejná knihovna -hřiště -sportovní klub.

Svaz vinařů České republiky (dříve Českomoravská vinohradnická a vinařská unie) Vydavatel jediného odborného časopisu pro vinohradnictví, sklepní hospodářství a obchod vínem VINAŘSKÝ OBZOR: -www.vinarskyobzor.cz

Probační a mediační služba České republiky pro okres Vyškov. Služby, vyřízení: -alternativní tresty -obecně prospěšné práce -zastavení trestního stíhání.