Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Zájmové sdružení působí v oblasti nerostných surovin. 4 profesní skupiny: -těžba kamene a štěrkopísku -ostatní těžba, geologická a projekční činnost, zkušebnictví -stroje a zařízení pro těžební průmysl -ostatní (školy, muzea a instituce obdobného charakteru). Zaměření na problematiku báňské legislativy a soulad těžebních prací s ochranou ...

Moravskoslezský kynologický svaz. Sekretariát svazu.

Kongregace sester Nejsvětějšího Spasitele. Církev.

Provozujeme široké spektrum aktivit: -dětské oddíly a kluby pro mládež -sportovní, ekologické a turistické oddíly -kluby maminek, senior kluby -zájmové umělecké činnosti -poskytujeme informační služby -dětské tábory -tábory pro rodiče s dětmi. Informační centrum, Ve Vaňkovce 1, 602 00 Brno Tel., fax: +420 530 500 ...

Českomoravská myslivecká jednota okresní myslivecký spolek Brno-venkov. Služby: -myslivecké zkoušky -zkoušky z myslivosti (na lovecký lístek) -zkoušky pro myslivecké hospodáře.

Sdružení AMICITIA vzniklo jako neziskové zájmové seskupení osob, které baví poznávání různých kultur a zvyků, neznámých míst a nových lidí. Věnujeme se kulturně-osvětové činnosti, vytváření komunit a odstraňování bariér v myšlení lidí. Také nás těší aktivní účast na kulturních akcích, zaznamenávání získaných poznatků a sdílení ...

Komunistická strana Čech a Moravy. KSČM. Politická strana.

Dům dětí a mládeže, DDM*: -kurzy, keramika, tvořínek

Centrum volného času, dům dětí a mládeže: -kurzy, kroužky -volnočasové aktivity pro děti, mládež a dospělé -výtvarka, keramika -sportovní kroužky (kalanetika, jóga, rehabilitace) -logopedická poradna -miniškolka, hlídání dětí v Klubíčku -hudební kroužky -doučování (matematika, český jazyk) -jazykové kurzy.

Domov důchodců, domov pro seniory. Penzion pro důchodce.

Místní organizace MRS Brno 3 hospodaří na svěřeném revíru Svitava 1. Mimo hospodaření věnujeme velkou pozornost i výchově mládeže v rámci kroužků. Pořádáme závody.

Denní středisko Armády spásy. Ubytovna: -Mlýnská 25, Brno, tel.:543212530.

Domov důchodců. Domov pokojného stáří.

Hospic. Specializované charitativní zařízení pro těžce nemocné pacienty.

Vědecký výzkum materiálů a procesů zemské kůry a jejich vlivy na okolní prostředí.