Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Akademie věd České republiky: -Ústav fyziky materiálů.

Městská policie, služby: -zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku v rámci působnosti obce -dohlížení na dodržování obecně závazných právních předpisů o ochraně veřejného pořádku -dohlížení na dodržování pravidel občanského soužití.

Občanské sdružení UNIE ROSKA: -pomoc lidem s roztroušenou sklerózou.

Aeroklub: -letecká činnost -letecká škola -parašutistická škola -vyhlídkové lety.

Spolková organizace brněnských sportovních klubů a tělovýchovných jednot.

Puncovní úřad: -státní správa v oblasti puncovnictví a zkoušení drahých kovů -puncovní kontrola zboží z drahých kovů -puncovní inspekce u výrobců a obchodníků s výrobky z drahých kovů -ověřování ryzosti výrobků -ověřování pravosti punců.

Centrum pro regionální rozvoj ČR (CRR ČR) je státní příspěvková organizace, založená Ministerstvem pro místní rozvoj.Od roku 1997 aktivně podporuje regionální politiku vlády ČR. Informace a služby jsou určeny jak odborníkům, zástupcům státní správy a samosprávy, tak i široké veřejnosti (malým a středním podnikům).

Městské státní zastupitelství: -výpis z trestního rejstříku.

Občanské sdružení zaměřené na: -rozvoj osobnosti -volnočasové, zážitkové, cestovatelské, outdoorové aktivity -pořádání kurzů a akcí pro mladé lidi -pořádání kurzů a akcí pro firmy -vzdělávání a výchova -ekologie a environmentalistika -propagace a podpora organizací zabývajících se výše uvedenými aktivitami (včetně ...

Astrologická škola a kurzy: -astrologické poradenství -klasická homeopatie -regresní terapie -výklad karet.