Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Židovské obce v České republice (ŽO*) sdružují občany ČR i cizí státní občany, hlásící se k židovskému vyznání tradičního nebo konzervativního směru, národnosti nebo původu, kteří nejsou příslušníky jiných církví nebo náboženských společností a jsou příslušnými orgány ŽO přijati za členy ŽO.

Česká komora architektů. Samosprávné profesní sdružení.

Okresní státní zastupitelství. Prokuratura.

Komora správců majetku a likvidátorů. Cíl: -zvyšovat odbornou úroveň správců konkursní a vyrovnávací podstaty, předběžných správců, likvidátorů a ekonomických poradců v oblasti krizového řízení firem. Vytvářet základnu pro vznik efektivních postupů, rozvoj standardních metod.

Farní sbor Českobratrské církve evangelické ve Vanovicích. Klasický evangelický kostel s hracím strojem místo zvonů-r.1844.

Služba: - pečovatelská 9.Května, Blansko tel.:516410079

Obec: Počet obyvatel 621. Občanská vybavenost -budova obecního úřadu -hasičská zbrojnice -místní knihovna -kadeřnictví -kosmetika -samoobsluha -restaurace U Meče -koupaliště, hřiště na volejbal, plážový volejbal, dětský koutek -sportovní areál na Bahnech - hřiště na kopanou (kluziště), tenisový kurt, hřiště na nohejbal (volejbal), ...

Obecní úřad. Počet obyvatel: 600 Úřední hodiny: Pondělí 14.00 - 17.00 Středa 8.00 - 11.30 12.00 - 17.00