Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Společnost Jindřicha Chalupeckého, z.s.
Slunce v dlani, o.p.s.
Obec Želechovice nad Dřevnicí

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Společnost Jindřicha Chalupeckého, z.s.
Slunce v dlani, o.p.s.
Obec Želechovice nad Dřevnicí

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obecní úřad. Počet obyvatel 232. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1253. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna.

Obecní úřad. Počet obyvatel 323. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1349. Obec je členem Mikroregionu Miroslavsko. Obec má zařízení, které je možno uplatnit v turistice a cyklistic - cyklostezka, vinařství, zámek Miroslavské Knínice, zámecký park. Kultura a služby: -sbor dobrovolných hasičů -hřiště, tělocvična, ...

Městský úřad. Počet obyvatel 3017. První písemná zmínka pochází z roku 1222 Město je členem Mikroregionu Miroslavsko a euroregionu Pomoraví. Služby a kultura: -odbory - stavební, matrika -pošta -sbor dobrovolných hasičů, městská policie -knihovna, galerie -koupaliště, hřiště, tělocvična, stadion -zdravotnické zařízení.

Obecní úřad. Počet obyvatel 211. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1349. Hřiště. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna.

Obecní úřad. Počet obyvatel 150. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1275. Vinařská obec. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna.

Obecní úřad. Počet obyvatel 216. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1255. Obec je členem svazku obcí DYJE. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna. Hřiště.

Obecní úřad. Počet obyvatel 201. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1373. Sbor dobrovolných hasičů obce. Veřejná knihovna. Mateřská škola. Úřední hodiny Po - 7:00 - 14:00 St - 7:00 - 17:00

Obecní úřad. Počet obyvatel 133. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1235. Sbor dobrovolných hasičů.

Obecní úřad. Počet obyvatel 60. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1349. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna. Muzeum. Hřiště.

Obecní úřad. Počet obyvatel 930. Obec je členem svazku obcí DYJE. Památky: -Kostel svatého Petra a Pavla -Náhrobek P. Josefa Jeronýma Herlta na místním hřbitově -Boží muka za vesnicí -Sousoší Loučení Krista s Pannou Marií -Andělský vodní mlýn v Mločím údolí. Kultura a služby: -sbor dobrovolných hasičů -veřejná knihovna -mateřská, ...

Obecní úřad. Počet obyvatel 420. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1322. Mezi nejvýznamější památky patří zámek Hostim. Kultura a služby: -sbor dobrovolných hasičů -veřejná knihovna -přírodní amfiteátr -mateřská a základní škola -hřiště, tělocvična -domov pro seniory. Úřední hodiny: Pondělí: 7:00 - 14:00 (polední přestávka ...

Obecní úřad. Počet obyvatel 280. První písemnou historickou zmínkou o Břečkově je listina pocházející z 28. září 1323. Významnou památkou je kostel svatého Klimenta z asi 9. století. Podle legendy zde kázali Cyril a Metoděj. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna. Galerie. Hřiště, tělocvična.

Obecní úřad. Počet obyvatel 729. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1220, ale území bylo osídlováno již v dávných dobách, jak dokazují archeologické nálezy. Památky: -archeologická naleziště Hradiště Královec a Hradiště Nivy -soška Venuše -7 soch českých světců od znojemského sochaře Fischera -vodní mlýn. Kultura a ...

Obecní úřad. Počet obyvatel 159. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1253. Úřední hodiny: Út:10:00-16:00 St: 9:00-17:00

Obecní úřad. Počet obyvatel 471. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1220. Zámek Ječmeniště. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna. Hřiště, tělocvična.

Obecní úřad. Počet obyvatel 849. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1279. Kultura a služby: -pošta -základní a mateřská škola -zdravotní středisko -veřejná knihovna -spolky - rybářský klub, dětské centrum, myslivecké sdružení -hřiště, tělocvična -sbor dobrovolných hasičů.

Obecní úřad. Počet obyvatel 378. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1131. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna. Mateřská škola. Hřiště.

Obecní úřad. Počet obyvatel 97. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1270. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna.

Obecní úřad. Počet obyvatel 1506. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1225. Kultura a služby: -pošta -sbor dobrovolných hasičů -veřejná knihovna -mateřská škola a základní škola -koupaliště, krytý bazén, hřiště, tělocvična -dům s pečovatelskou službou, dům pro sediory -zdravotnické zařízení.

Obecní úřad. Počet obyvatel 150. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1586. Kulturní a sportovní zařízení. Sbor dobrovolných hasičů.

Obecní úřad. Počet obyvatel 186. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1349. Kulturní a sportovní zařízení. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna.

Obecní úřad. Počet obyvatel 92. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1738. Kulturní a sportovní zařízení. Sbor dobrovolných hasičů.

Obecní úřad. Počet obyvatel 207. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1252. Kulturní a sportovní zařízení. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna.

Obecní úřad. Počet obyvatel 413. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1046. Kulturní a sportovní zařízení. Sbor dobrovolných hasičů.

Obecní úřad. Počet obyvatel 135. První doložená písemná zmínka o obci pochází z roku 1196. Architektonicky nejvýraznější stavbou je kaple Panny Marie Lurdské. Kultura a služby: -sbor dobrovolných hasičů -veřejná knihovna -hřiště -spolek rybářů, myslivců.