Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Finanční úřad. Otevírací hodiny: Pondělí 08.00 - 17.00 Úterý 08.00 - 11.00 12.00 - 15.30 Středa 08.00 - 17.00 Čtvrtek 08.00 - 11.00 12.00 - 15.30 Pátek 08.00 - 11.00 12.00 - 14.00.

Činnost: - pěstování, výsadba a ochrana původních jizerskohorských dřevin, - obnova krajiny, návrat mizejících krajinných prvků (aleje, meze, remízky, tůně…), - lesní školky

Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých. Denní centrum sociálních služeb pro občany se zrakovým postižením.

Domovská stránka týmového jezdce v závodech tahačů. Aktuální výsledky, zajímavosti ze zákulisí, popis tahače, fanclub.

Nadace pro záchranu a obnovu Jizerských hor podporuje obnovu stabilních lesních ekosystémů a harmonické krajiny Jizerských hor a povzbuzuje účast občanů při uplatňování principů udržitelného života.

Společnost Venkovský prostor o.p.s byla založena v listopadu 1999 přeměnou Nadace Venkovský prostor se záměrem podporovat oblast zemědělství a venkova svou projektovou činností. V průběhu času rozšířila společnost své aktivity také do oblasti sociální, kulturní a vzdělávací a v současné době se zaměřuje se na následující činnosti: - poradenská ...

Mezinárodní výchovné hnutí pro mládež a děti od 6 let organizuje schůzky, výpravy, akce a tábory. Zájmové sdružení pro děti a mládež.

Nadace EURONISA: -zlepšování života tělesně a mentálně postižené mládeže -pomoc starým,nemocným a opuštěným lidem -projekty v sociální,kulturní a vzdělávací oblasti -působnost zejména na území Euroregionu Nisa.

Českomoravská myslivecká jednota okresní myslivecký spolek Česká Lípa