Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Sociální služby Slezská Ostrava, příspěvková organizace: - domov pro seniory - domov se zvláštním režimem - pečovatelská služba - azylový dům pro rodiny s dětmi

Společnost ČMELÁČEK z. s. je Centrum pro mentální handicap.

Domov Slunovrat poskytuje pobytové sociální služby osobám se sníženou soběstačností, zejména z důvodu věku a osobám s chronickým duševním onemocněním, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Veškerá podpora a péče vychází z individuálně určených potřeb uživatelů. Domov poskytuje sociální služby odborně a důsledně chrání ...

Provozujeme Komunitní dům Albinna v Kuníně. Nabízíme služby chráněného bydlení bez omezení věku, pro osoby s chronickým duševním omezením, s duševním onemocněním a se zdravotním postižením. V rámci akreditace jsme získali registraci na Chráněné bydlení ALBINNA.

Sociální služby města Havířova: - odlehčovací služby - centrum prevence - služby pro pěstounské rodiny, poradenství pro osoby ZTP - právní poradenství aj.

SLEZSKÁ HUMANITA, obecně prospěšná společnost je samostatným právním subjektem – právnickou osobou, zabývající se zdravotní a sociální pomoci občanům.

Vzájemné soužití o.p.s. je nezisková organizace, která působí v Ostravě od záplav v roce 1997. Snaží se vytvářet přátelské platformy mezi romskou a neromskou komunitou. Metodou komunitní práce se pokouší zlepšit sociální a životní podmínky chudých a potřebných rodin. Činnost sdružení se soustřeďuje na oblast humanitární, vzdělávací, lidská ...

Agentura domácí péče. Služby: - zdravotnická, sociální, rehabilitační péče o občany v jejich domácnosti - rozvoz obědů - pečovatelské služby (úklid domácností). Domov pro seniory: - jednolůžkové apartmenty.

Centrum sociálních služeb Jih, příspěvková organizace: - pečovatelská služba - odlehčovací služba

Obecní úřad Dobrá. Pověřený úřad: - stavební úřad pro obce Dobratice, Nižní Lhoty, Nošovice, Pazderna, Vojkovice, Horní Domaslavice - matrika pro obce Dobratice, Dolní Tošanovice, Horní Tošanovice, Nižní Lhoty, Nošovice, Pazderna, Třanovice, Vojkovice. Příslušnost obce k úřadům: - stavební - Dobrá - matriční - Dobrá ...

Veřejná dílna a řemeslný inkubátor v Ostravě. Organizace umožňuje občanům se naučit pod vedením mistrů dílen a lektorů řemeslným dovednostem. FAJNA DILNA zajišťuje prostor a technické zázemí k realizaci řemeslných nápadů. Zájemci zde najdou dílny keramiky, kovodílny, keramiky, truhlářství, 3D tisku a CNC laseru a další.

Jsme Chráněná pracovní dílna Velkoobchod, maloobchod, prodej, distribuce a výroba: - dřevěné podlahové krytiny - unikátní dřevěné vlnité MEANDR parquet - dřevěné parkety - podlahová prkna - dřevěné hračky a dekorace - dřevěné prezentační pastelky, píšťalky a pastelko-píšťalky - palivové dřevo - brikety - dřevěné Sídlo firmy: - ...

Činnost: - pomoct dětem a lidem s autismem.

Sociální služby - oblékání klientů, hygiena-koupání, dohled nad stravováním-dokrmování, doprovod na WC, při procházkách, individuální plánování.