Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obecní úřad ALBRECHTICE. Albrechtice leží na severním úpatí Těšínské pahorkatiny, v jižní části okresu Karviná.Obcí protéká řeka Stonávka s přítokem Chotěbuzkou.Na ploše 12, 69 m2 žije cca 4000 obyvatel. Nejstarší archeologické památky pocházejí z doby kamenné. Další doložené památky, dvě hrnčířské pece, jsou z 9.století. První ...

Tábornicko - turistický oddíl pro děti a mládež se zaměřením na hry, soutěže a táboření. Volnočasové aktivity.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Archiv. Rešerše, opisy, výpisy z archiválií. Vědecká a publikační činnost zaměřena na historii města a regionu. Zpracování: - archiválie.

Pobočka. Centrum sociálních služeb ČUN. Služby: - odborné sociální poradenství - půjčovna - kompenzační pomůcky - servis sluchadel - sociálně aktivizační služby - kurzy - odezírání, znakový jazyk.

Středisko ekologické výchovy Vita. Zařízení poskytující environmentální výchovu a vzdělávání v objektu nízkoenergetického domu v přírodním prostředí.

Darkovice leží v malebném údolíčku v nadmořské výšce 250 m na rozloze 514 ha. Z nejvyšších míst je výhled otevřen k severovýchodu do Polska a na jižní straně můžeme vidět 5 km vzdálené město Hlučín. V současnosti žije v Darkovicích 1289 obyvatel. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1250. Je pravděpodobné, že zde už před tím existovala ...

Politická strana ODS. Občanská demokratická strana: - oblastní sdružení.

Úřad práce. Dislokované pracoviště ve Frýdlantu nad Ostravicí.

Vykonávání veřejnosprávní kontroly v předškolních a školských zařízeních, ve střediscích a pracovištích praktického vyučování.

Pobočka. Česká školní inspekce, krajský inspektorát Ostrava.

Římskokatolická farnost je církevní neziskovou organizací zabývající se duchovní službou, šířením víry. Zároveň se snaží oslovit všechny lidí, vzbudit zájem o věci duchovní. Provádíme kulturně společenské akce pro všechny napříč generačním spektrem. více na webovém portálu.

BETHEL Třinec je jedním ze středisek Slezské diakonie, organizace, která poskytuje více než 100 sociálních služeb, především v Moravskoslezském kraji. BETHEL Třinec poskytuje 4 sociální služby zaměřené na práci s osobami bez přístřeší: azylový dům, nízkoprahové denní centrum, sociální rehabilitace, terénní program. Středisko funguje od roku ...

Pořádání volnočasových aktivit pro děti. Kroužky, dětské tábory.

Naše občanské sdružení tvoří skupina nadšených lidí, kteří milují dobu divokého západu. Nabízíme westernová představení na zpestření programu vaší akce. Připravujeme show s biči, lasy, kolty a westernové tance. Pravidelně se scházíme nejen na tréninky, ale také na posezení s přáteli. Rádi mezi sebou přivítáme stejné nadšence nebo pro vás ...

Farní sbor Slezské církve evangelické augsburského vyznání v Českém Těšíně, to je především společenství křesťanů, kteří: - sdílejí víru v Trojjediného Boha, Otce, Syna (Ježíše Krista) a Ducha svatého; - se učí žít v duchu Kristova Evangelia a v praxi realizovat přikázání lásky k Bohu a k lidem; - za základ víry, vyučování a života přijímá ...