Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Činnost: - klubem majitelů a ředitelů firem

Koordinujeme a prosazujeme společné zájmy členů, propagujeme penzijní připojištění.

Adopce afrických dětí, projekt pomoci na dálku Stavba a zřizování škol v Guineji Posláním organizace je šíření humanistických myšlenek a ochrana lidských práv formou rozvojové spolupráce, kulturně společenské činnosti a rozšiřováním informovanosti na nevýdělečném základě. Snažíme se o zvyšování veřejného povědomí o situaci v rozvojových ...

Uvedení japonské kultury do ČR, rozvoj poznání a porozumění. Podpora zájmu Japonců o českou kulturu a integrace japonské komunity.

Sdružení a propagace zvyšování kvality při poskytování zdravotní péče

Občanské sdružení podporující komiksy. Organizace KomiksFEST!, výstav, publikací a pořádání vzdělávacích programů.

Jsme nevládní, nezisková organizace se statutem nadace. Posláním nadace je trvale zlepšovat a harmonizovat vztah člověk – zvíře – životní prostředí, hájit zájmy a práva zvířat, pomáhat zmírňovat utrpení a zajišťovat přijatelné životní podmínky zvířat v lidské péči, držených v zajetí i zvířat volně žijících.

Spolek ALLA DANZA se od roku 2006 věnuje studiu a veřejné prezentaci Evropského tanečního umění 15.–19. století (tzn. gotika, renesance, baroko a doba národního obrození). Pražská centrála se roku 2012 rozrostla o pobočku v Brně, která se specializuje na francouzské dvorské baroko 17./18. století.

Otevřené sdružení lidí se zájem o sport, dobrodružství a posouvání hranic. Projekt Cvičíme v práci. Školení, kurzy, outdoor i indoor aktivity. Akreditovaná akademie fitness, profesionální tým sportovců, lékařů, trenérů a koučů.

Vytváření a realizace uceleného vzdělávacího systému v oblasti grafologie. Nabízíme rekvalifikační kurzy určené k získání znalostí z oblasti určování profilu pisatele ručního písma a z oblasti určování pravosti ručního písma. Výuka je koncipována od úplných základů, pro uchazeče, kteří se dosud touto problematikou nezabývali.

Linka důvěry Akreditované lekce Telefonické krizové intervence.

Občanské sdružení : - zážitková pedagogika - spolupráce se ZŠ a SŠ

Sdružení subjektů ve výtahovém průmyslu. Výroba, montáž, opravy a servis výtahů. Modernizace a rekonstrukce pohyblivých schodů, pohyblivých chodníků, výtahových plošin a eskalátorů. Rozvoj výtahového průmyslu v České Republice. Staráme se o ochranu a bezpečnost cestujících. Dbáme o zvyšování kvality služeb a výrobků našich členů.

Organizování - projekty pro posílení etického a morálního cítění a vnímání dětí základních škol.